BLIZANCI-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz ugla vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Očekuju Vas dobre i brojne prilike u kojima ćete moći da afirmišete mnoge svoje poslovne ideje već u periodu tokom januara i februara meseca. Potrudite se da Vaš uspeh dobije pravi smisao i insistirajte na poboljšanju svih uslova u svom okruženju u periodu od 11. marta do 25. aprila. Ako se bavite nekim javnim, medijskim i umetničkim aktivnostima, ili privatnim biznisom očekuju Vas značajne promene sredinom i u drugoj polovini godine. Umete vešto da kombinujete najrazličitije metode rada i to će Vam doneti povlašćenu poziciju u poslovnim krugovima u periodu od 27. maja do 21. juna, kao i od 25. avgusta do 29. oktobra. U Vašoj prirodi je da aktivno pratite sve pozitivne trendove i da delujete otvorenog duha za neprekidnim učenjem koje Vam donosi usavršavanje, te nemojte propustiti sjajnu priliku za napredovanjem na profesinalanoj ili statusnoj lestvici u periodu od 03. decembra do kraja godine.
Blizanci, pripremite se. Kada počne 2021., naći ćete se na meti na radnom mestu. Ljudi će dolaziti po ono što imate i daće sve od sebe da vam to i uzmu. Ostanite jaki. Glavu gore, uradićete dobar posao i ne ustručavajte se da se sami pohvalite. Skrenite pažnju na sebe nadređenima koliko doprinosite poslu, tako da oni sa sabotažom na umu ne uspeju u svojim naporima da vas potkopavaju. Godišnji horoskop za Blizance 2021. pokazuje da će dobar deo godine biti nepredvidiv i zahtevan, ali vas očekuje veliki profesionalni napredak u novembru ili decembru.
U godini Plavog Vodenog Konja Blizanci, će ostati sami sa svojim profesionalnim problemima. Ne očekujte pomoć sa strane. Blizanci koji budu rešavali svoje poslovne zadatke pažljivo, temeljno i odgovorno, neće izgubiti svoje pozicije.
Zvezde u 2021 godine savetuju Blizanacima pokazati dodatni oprez po pitanju potrošnje i investicija. Od svih sumnjivih transakcija i predloga treba odustati. U svim drugim poduhvatima primenite poznato pravilo – razmislite dva puta pre nego što uradite nešto. Finansijske prognoze govore o uvećavanju konta ali je značajno da vodite računa na rashode i da eliminišete sve nepotrebne usputne troškove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK