Blizanci i Vaga-Slaganje znakova i uporedni ljubavni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Blizanci i Vaga?

Smatra se da ova kombinacija poseduje dobar astrološki uticaj za dug i srećan zajednički život. Vaga pod uticajem Venere i Blizanac pod uticajem Merkura čine veoma dobru planetarnu konfiguraciju. Oboje podržavaju slične promene interesa. U slučaju ove kombinacije, Vaga obično preuzima ulogu sudije a Blizanac ulogu odgovorne porote bračne sudnice.

Intelektualni i artistički interesi su kompatibilni. Obe strane Blizančeve prirode naići će razumevanje kod Vage. Vaga traga za zajednicom sa žudnjom i fascinacijom, ona živi za ljubav – i stil! Blizanac je druželjubiv, duhovit, komunikativan i voli raznovrsnost i promene. Njegov optimizam i znanje o svemu po malo, pravi ga zanimljivim i rado viđenim. Vaga dobro razume tu odliku i čak zna da doda poneke veoma kreativne ideje u zajednički miks, spakovane u stilski omotač. Vaga je naklonjena lepoti, harmoniji i balansu, ali i nema zaziranja od trošenja novca. Oboje su ljubazni i srdačni, vole zabavu, fond društvenog života i putovanja.

Mentalna komunikacija je na visokom nivou, jer su oboje stimulisani intelektualnim izlaganjima, kao i socijalnom interakcijom. Blizanac bi trebao kontrolisati svoj oštar jezik, jer nepromišljeni komentari bi mogli da povrede Vagina osećanja. Vaga je dobar diplomata i poseduje sposobnost da brzo umiri nategnutu situaciju. Oboje poseduju sposobnost opraštanja i zaboravljanja loših stvari. Oboje poseduju jaku mentalnu energiju, i ako sarađuju jedno s drugim mogu doći do fascinantnih ideja i opštih uspeha. Blizanac više voli da stoji u pozadini i posmatra, nego da se nađe u samom centru pažnje. Vaga želi intelektualnu slobodu i sposobna je da svaki argument sagleda iz nekoliko različitih uglova i uoči Blizančeve razloge za donosenje nekih odluka. Kada Blizanac okleva i koleba se, Vaga mu može pomoći oko stabilizacije odluka, mada isto tako mora biti oprezna – dozvoliti Blizancu intelektualni prostor i ne zahtevati od njega previše. Ovo je veoma stimulativna kombinacija – oni međusobno laskaju jedno drugom i izmamljuju na videlo njihove najbolje osobine. Blizanac neće imati nikakvih problema da komunicira sa Vagom, koja će uvek biti spremna da razmeni informacije i ideje. Vaga će brzo imati nove ideje i nove povode za putovanja na još neviđena mesta – ali će isto tako biti u stanju da promeni interese i iznenada promeni kurs svog kretanja.

Blizančeva fleksibilnost mu dozvoljava da se prilagodi tim Vaginim iznenadnim promenama. Vaga je veći romantičar od Blizanca, ali seksualna harmonija je zanosna, jer ni jedno ni drugo nikada nisu neopravdano ljubomorni ili zahtevni. Tolerantna Vaga voli da ugađa partneru i vidi ljubavni akt kao vrstu umetnosti u kojoj se naravno oboje ističu. Njihov jedini problem je taj što oboje vole da se rasipaju s novcem, pa poslovni odnosi između ova dva znaka nisu baš preporučljivi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €