Astrofon21

Blizanci i Škorpija-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Blizanci i Škorpija?

U ovoj kombinaciji Blizanac nailazi na partnera koji može da prevaziđe njegov lični podsticaj za akciju. Mentalno fenomenalan spoj, ali na fizičkoj i seksualnoj strani, Blizanac je previše umeren za Škorpijine zahteve.

Blizančeva žudnja za slobodom pokreta će se kad-tad sudariti sa ljubomornom i posesivnom prirodom Škorpije. Poneke Blizanci-Škorpija kombinacije mogu vrlo dobro da funkcionišu (zavisno od drugih prisutnih astroloških aspekata), mada čisti spoj Blizanca i Škorpije oslobađa toliko energije kao i atomska bomba.

Vetropir Blizanac, vazdušni znak, poseduje veliki spektrum interesa nad kojima voli slobodu izbora, prelazeći sa lakoćom s jednog na drugi. Blizanac poseduje i veliki krug prijatelja i veliki deo slobodnog vremena provodi na telefonu, jer voli da bude obavešten o svim lokalnim tračevima i događajima.

U ljubavnoj vezi Blizanac daje prednost zabavi i raznolikosti razgovora, mada to ne treba da znači da nije zainteresovn za seks. On uživa u igri miša i mačke, i u diskusijama o intimnim detaljima, radije nego u opsesiji samog akta. Škorpija u drugu ruku cilja pravo u srce ove ljubavne veze, slaveći internalne oluje i pobude strasti.

Ovo je spoj vazdušnog i vodenog znaka – imaće poteškoća pri upoređivanju njihovih priroda. Ipak, ljubav je u stanju sve da porazi i nadjača… Mada i previše ljubavi može ponekima da dosadi.

Škorpija je fiksni znak, pa se na neki način njegova stabilnost i snaga dopada Blizancima, što znači da će Blizanac imati poteškoća da razume Škorpijine misterije i prihvata njegovu duševnu rezervisanost za koju Blizanac nema pristupa. Škorpija može da tinja danima pre nego što eksplodira i eruptira kao vulkan, dok Blizanac na stvari koje ga ljute momentalno reaguje sarkastično i ubrzo prelazi na drugu temu.

Škorpija mora naučiti da Blizanca ne može držati kao pticu u kavezu. Škorpija je tajanstvena, voli da manipuliše drugima i tako je nedostupno dubok! Ova kombinacija, zanemarujući međusobnu privlačnost, je jako komplikovana. Škorpija, vodeni znak, je podanik snažnog Marsa (bog ratnika) i tajanstvenog Plutona (bog podzemlja), dok je vazdušni Blizanac podanik komunikativnog Merkura (sveti kurir i glasonoša). Plamenovi pozude bukte na početku ove veze, ali Blizanac ubrzo shvata da seks nije jedina važna stvar za kvalitetan život udvoje.

Škorpija je kao ljubavnik jako senzualan, strastven, ljubomoran i nefleksibilan. Blizanac sa druge strane je nepouzdan, lakomislen, hitar, površan, lako oduševljiv i promenljiv. Blizanac je društveno biće dok Škorpija daje prednost privatnosti. Škorpija je nepoverljiva, osvetoljubiva i konstantno će kritikovati Blizančevo razigrano ponašanje u ljubavi. Kod Škorpije se sve dešava ispod površine i teško je otkriti o čemu se tu zapravo radi i taj način jednostavno ne prija Blizancu, koji zahteva i očekuje potpuno i iskreno razotkrivanje svih tajni. Najbolji aspekt kombinacije ova dva znaka (u ljubavi kao i u poslovnim odnosima) je snaga koju mogu razviti ako nauče da funkcionišu zajednički, kao tim.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK