Astrofon21

Blizanci i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Blizanci i Ribe u horoskopu? Susret ova dva znaka moze biti uzajamno saosećajan, jer oba znaka poseduju dualnu prirodu.

Ribe plivaju u okruženju svojih snova i fantazija, dok Blizančeva živahna dosetljivost i razboritost oivičava svako novo zajedničko iskustvo. Oboje imaju otvorene i široke poglede na svet, sposobni su prilagođavanju i s vremena na vreme su nesigurni i nestabilni. Lozinka ovog spoja je „fleksibilnost“.

Ribe su sanjari upravljani dejstvom Jupitera (planeta snova i otvorenih horizonata). Element ovog znaka je Voda. Osobe rođene u znaku ribe su jako osetljive i sklone da sve oko sebe gledaju kroz ta svoja unutrašnja osećanja, koja naglašavaju duboke i spiritualne strane planetarne snage – i sve se to dobro uklapa sa Blizančevim intelektom pod dejstvom Merkura i sa njegovim komunikativnim sposobnostima.

Da bi živeo sa partnerom u znaku Ribe, Blizanac mora biti spreman da se oprosti od svih svojih spoljašnjih aktivnosti i svo svoje vreme i misli posveti svom partneru. Senzitivna i nepoverljiva priroda Ribe konfliktiraće sa slobodoljubivom prirodom Blizanca. Blizanci žive u svetu ideja, a Ribe u svetu emocija, uslov zajedničkog uspeha je međusobni respekt i respekt partnerovih osobina. Blizanac teži da bude varljiv, nepouzdan i prepreden, dok Riba zbog svojih sanjarenja često ne uspeva da izađe na kraj sa realnošću. Riba zahteva regularne dokaze ljubavi i Blizanac mora svoje flertove sa strane strogo držati pod kontrolom, da ne bi izazvao još veću nesigurnost svog vodenog partnera.

Sve u svemu, Blizanac mora biti spreman da iz korena promeni sve svoje životne navike, ako želi srećan zajednički život sa posesivnom i privrženom Ribom. Oboje pripadaju mutirajućim znakovima, što znači da u zajedničku vezu ulaze kao ravnopravni partneri, gde ni jedan od njih ne namerava da kontroliše ili dominira drugog. Oboje podržavaju moto „živi svoj i pusti druge da žive svoj život“, mada ipak dolazi do konflikta.

Blizanac je uvek u žurbi i veoma aktivan, u potražnji za mentalnom stimulacijom, dok je Riba sa druge strane intuitivna i prepuštena snovima, senzitivna i emocionalno povodljiva. Ova veza funkcioniše preko intuitivnih i emocionalnih kanala. Retko će im biti dosadno jer se uvek nešto događa, pa ova kombinacija može biti veoma fleksibilna i progresivna zajednica. Mutirajući (promenljivi) znaci Zodijaka (Strelac, Devica, Ribe & Blizanci) vole izlaske, javne zabave i flert, ali generalno instinktivno traže nekog jačeg partnera za oslonac u kriznim situacijama emotivne prirode. Ako ovaj spoj dobro krene – dobro je, ako ne, preti frustracija i nezadovoljstvo, kao i prekid efektivne komunikacije. Oboje poseduju neogranočenu maštu, pa se retko dešava da se jedno počinje dosađivati dok drugo istražuje nove teritorije. U ime zajedničkog uspeha, moraju naći zajedničke eksterne interese, kao na primer putovanja ili socijalni rad, što će im oplemeniti vezu i omogućiti joj duži vek trajanja.

Ako su poslovni partneri, skloni su da funkcionišu kao pravi tim, mada ako Blizancu dosadi poslovni projekat zbog nedostatka intelektualne stimulacije, Riba teži da sledi njegov primer i posao brzo pada u vodu. Ovo baš i nije najkompatibilnija kombinacija Zodijaka, ali je vredna pokušaja. Moto: Uživaj dok traje!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK