Astrofon21

Blizanci i Rak-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Blizanci i Rak?

Rak je kućno biće i može smatrati nemirnog Blizanca teško prilagodljivog za zajednički život. Dok je Blizanac konstantno u potrazi za promenama, Rak je zadovoljan domaćinstvom i porodičnim aktivnostima. Sa druge strane, Rakove promene raspoloženja mogu jako pritiskati i čak i oterati lepršavog Blizanca.

Raku se treba prići sa velikodušnošću i mekim rečima, da bi oprezni Rak izašao iz svog zaštitnog oklopa brže nego inače. Rak može naučiti Blizanca kako da uspori svoj životni tempo i uživa i u delima drugih ljudi oko sebe. Problemi nastaju ako Rak dobije osećaj da je nepoželjan ili ignorisan od strane Blizanca… Nemirni Blizanac i senzibilni Rak su često privučeni jedno drugome, ali sve u svemu imaju malo zajedničkih interesa. Rak je intrigantno emocionalan i strastven, spreman da zadovolji fizičke potrebe Blizanca, ali on obično traži više posvećenosti nego što je Blizanac spreman da pruži, pogotovo u ranim ljubavnim etapama, gde su burne požude žestoke.

Blizančeve sklonosti flertu sa strane daju Raku osećaj nesigurnosti, pa je ovaj spoj sklon brzom hlađenju i prolaznošću. Ipak, ako Blizanac odluči da smiri svoje burne doživljaje i ljubav prema promenama, veza se može pokazati i emocionalno zadovoljavajuća, jer Rak teži da zaštiti i snabde porodicu i svoje voljene. I dok je Rak obično veoma oprezan i emocionalan, Blizancu će biti težak boravak na istom životnom nivou i upotrebiće svoj oštar jezik za negodovanje i pobune – tako će partnera Raka samo duboko uterati u njegov zaštitnički oklop. Blizančeva potreba za slobodom i nezavisnošću može biti jako ugrožavjuca za Raka, koji traga za vlasništvom i posedstvom, sa stabilnošću i sigurnošću visoko na njegovoj listi potreba.

Rak je vođen emocijama i osećnjima i preferira rutinu. Blizančeva nezaustavljiva priroda će se pokazati preaktivna za Raka. Osećajni Rak (vodeni znak) je podanik promenljivog Meseca, dok je nemirni Blizanac (vazdušni znak) i podanik komunikativnog, optimističnog i entuzijazmom napojenog Merkura, koji ponaked može biti i kritičan i otresan, za razliku od Meseca koji je odgojen, povučen i orijentisan ka razvitku, ali ipak promenljive prirode i turoban.

Ova dva znaka bi mogla biti u dobroj kombinaciji pod uslovom da sarađuju, koriste emocije i intelekt i da zajedno završavaju poslove. Rak može pomoći Blizancu da podgreje svoja osećanja i bude nežan, dok Blizanac zauzvrat Raka može ohrabriti da napusti svoj zaštitnički oklop. Potrebno im je da dostignu zajedničke ciljeve i sarađuju na projektima koje mogu da dele međusobno, tako da svoju energiju usmere ka poslu a ne ka ljubomori i nemirima.

Pre nego što ovo dvoje uplove u bračne vode, Blizanac treba dobro promisliti i biti siguran da sa partnerom Rakom zaista deli dovoljno interesa za dugotrajnu vezu i zajednički život, jer Raku je potrebna sigurnost i dom, a Blizanac ne voli da bude svezan. Blizanče, imaš li dovoljno strpljenja da izađeš na kraj sa Rakovim regularnim dozama neraspoloženja? Veoma komplikovana kombinacija, čak i na poslovnom planu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK