Astrofon21

Blizanci i Devica-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Blizanci i Devica?

I Blizancima i Devicom upravlja Merkur: Blizance čini promišljenim i logičnim, Devicu kritičnom i zahtevnom. Blizančeva uvek prisutna želja za promenama može previše opteretiti realističnu Devicu. Jedna tačka u kojoj se oboje slažu je žudnja za dobrom odećom, čistoćom i visoko intelektualnim društvom sa umetničkim zanimanjima. Na ovakvim skupovima su formirane mnoge Blizanci-Devica kombinacije.

Iako između njih postoji puno razlika, njihova zajednička ljubav reči i koncepata može ih dovoljno zbližiti da zajedničku vezu naprave stabilnom. Blizanci i Devica imaju različite poglede na svet; Devica je više pribrana i praktična, a Blizanac je intelektualan. Bluzancu može teško pasti da prihvati trezvena, korisna razmišljanja Device, dok za Devicu može biti teško da prihvati Blizančevu poletnost i povremeni nedostatak praktičnosti.

Ovo je jedna od onih kombinacija koja će oba partnera koštati malo više truda nego većina drugih, ali nagrada za njihovu uzajamnu kooperaciju vredna je truda. Ako Devica može preći preko naizgled šašavih Blizančevih šema, i ako Blizanac može izdržati Devičin kriticizam – ovaj bi spoj mogao i da funkcioniše. Međutim, činjenica je da lepršavi Blizanac (vazdušni znak), nije baš zainteresovan za to da se skrasi na jednom mestu i uz jednu osobu, ili da se brine o praktičnim ili domaćinskim poslovima – barem ne do svoje 30-te.

Diskriminirajuća Devica (zemljani znak) je pragmatična, ali veoma probirljiva – mnoge Device igraju igru dugog čekanja pre nego što sebi izaberu partnera. Ova kombinacija će zahtevati prilagođavanje i strpljenje sa obe strane, i sticanje zajedničke zrelosti sa dodatkom osiguranja za dugovečnu ljubav i vezu. Devica i Blizanac su oboje mutirajući znaci i oboje podanici brilijantnog Merkura koji im daje ljubav i potrebu prema komunikaciji. Devica je najviše zainteresovana za dobre i loše strane planova i organizacija, dok je Blizanac više zabrinut za koncepte i novosti – i tračeve! Ovo dvoje moraju naći način da zajedno prođu kroz njihove različitosti i udruže njihove snage.

Seks je uzbudljiv i delikatan. Oboje vole da analiziraju i proučavaju svaku sitnicu posle ljubavnog akta, mada Devici može trebati malo laskanja i podrške u početku. Put do njenog srca vodi kroz prave reči i Blizanac, poznat kao najveći i najspretniji govornik Zodijaka, nebi trebao imati problema da tim putem prođe. Sa druge strane, Blizančevi legendarni flertovi sa strane mogu biti opasni i skodni po hladniju Devicu, koja je sklona ozbiljnosti kada se radi o pokazivanju svoje privrženosti nekome.

Moguć je nastanak i ratnih frontova u ovoj vezi, jer oboje imaju oštar jezik i akutna rezonovanja međusobnih slabosti. Ipak, sa stabilnim Mesecom i Ascendentalnim pozicijama, čak i ova neobična kombinacija može biti zadovoljavajuća – kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM