Astrofon21

Blizanci i Blizanci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu dvoje Blizanaca?

Spoj dva Blizanca je kao susret četvoro ljudi, jer Blizanci reprezentuju dualni znak Zodijaka. Ova veza nikad neće biti dosadna i oba partnera će deliti intelektualne interese i otvorene poglede na svet. Uživaće u divnim zajedničkim vremenima, mada dva Blizanca retko ostaju zajedno, osim ako se sretnu u kasnijim godinama.

U ovoj vezi nažalost nedostatak kontrole obično preovlada, mada se ova kombinacija može pokazati i kao kompatibilna, jer su partneri makar u stanju da razumeju njihove promenljive prirode. Seksualni zahtevi i potrebe biće obostrane. Nehajni i nezavisni, u stanju su da lako sarađuju i da jedno drugo seksualno zadovolje. Ljubomora skoro nikada nije problem, ipak svađe mogu lako eskalirati, zbog obostrane teznje flertu i potajnim prevarama.

Brzo će zaboraviti sve probleme i preći na sarkazam. Da li će ovaj spoj stvoriti sreću ili tugu, zavisi od toga hoće li barem jedno od njih, barem ponekad obratiti pažnju na zajednički život i interes. Diskusije će im biti žive, život brz, nemiran i promenljiv, i sve to zato što oboje žele tako i nikako drugačije. Neće im biti dosadno, ipak ova kombinacija je previše nestabilna na duge staze. U stanju su da pričama vrte jedan drugog u krug celu noć! Oboje poseduju veliki komunikacioni talenat, pa bi čak jedno drugome bili prvi izbor za zajednička dugotrajna putovanja. Merkur (ili Hermes – u grčkoj mitologiji) je bio specijalista za putovanja, ali je Blizancima podario i ljubav prema različitim stvarima, mestima i idejama.

Laskavi i prijatni ljudi i sitruacije lako i brzo dosade Blizancima, pa je jedan od važnijih aspekata u ovom spoju naći humor i stimulaciju, za kojima oba partnera posežu u svim vrstama okolnosti. Blizanci imaju sklonost da postanu površni, nestabilni i jako hektični. Najteža stvar u zajedničkom životu dva Blizanca bi bila priznavanje velikih obaveza, pa vezi preti raspad ako oboje ne ostanu fokusirani na zajedničke ciljeve.

Blizanci su podanici brilijantnog Merkura, magičnog izaslanika bogova, koji budi talenat za komunikaciju, konverzaciju i socijalne interakcije, zajedno sa blagom duhovitošću i jakim interesom za sve novo. Ove zajedničke osobine čine ovaj par zanimljivim i zanosnim, uvek u centru socijalne scene. Oboje su fascinantni govornici, sa puno prijatelja koji se često sastaju, pa su njihove zabave i slavlja obeležena kao važni događaji na svačijem kalendaru. Znak Blizanci je mutirajući (promenljiv) – pa su ovi partneri u stanju da se međusobno lako slože i najčešće će biti u stanju da prihvataju želje jedno drugoga. Veza bez tamnih, zamagljenih požuda – sve je izloženo na videlo! Ova kombinacija na poslovnom planu poseduje potencijal za odličnu saradnju u situacijama gde su stranke vezane za korespondentne profesije, kao što su: pevač – kompozitor, autor – izdavač, itd

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK