Astrofon21

BLIZANCI-Fiksne zvezde u horoskopskom znaku

U znaku BLIZANACA, nalazi se HYADE, na 5 stepenu i prirode Marsa. Donosi bolesti i fizičke povrede, opekotine, posekotine i povrede od oružja. ALDEBARAN, na 9 stepenu, nosi probleme u braku i snažan uticaj partnera na sudbinu, kao i dosta opasnosti i sklonost nasilju. U osnovi donosi uspeh pogotovo kroz druge, kao i čast mada je trajnost pod znakom pitanja. Ovde se nalazila konjukcija Mars – Uran u momentu kada je bačena atomska bomba na Hirošimu. RIGEL na 16 stepenu, dvojna zvezda prirode Mars – Jupiter, mahom donosi čast i visok položaj, slavu i poznatost naglašeno u muzici i u umetnosti uopšte, osim ako nije u konjukciji sa lošom planetom. BELATRIX, na 20 stepenu prirode Marsa ,donosi sreću i sigurnu čast, slavu, bogatstvo i uspon pogotovo ako je sa Jupiterom ili sa Suncem. CAPELLA na 21 stepenu, naglašava i pojačava sve osobine planete sa kojom je u konjukciji, donosi uglavnom sreću. Bil Klinton ovde ima Uran, i česte su vidovite osobe i ezoterici. MINTAKA na 22 stepenu, donosi uspeh u poslovanju, ali i dosta neprijatelja. Kompozitori imaju naglašenu ovu zvezdu, ali i kockari, a povrede ruku su sa ovom zvezdom takođe naglašene

AL HECKA na 24 stepenu prirode Marsa, mahom donosi nesreće, osim u konjukciji sa dobrim planetama. Dobra zvezda za astrologe. POLARA na 28 stepenu donosi povrede, dok BETELGEUZE na istom stepenu to pojačava sa svojom prirodom Marsa, a naglašava i saobraćajne nesreće. Mada često uz sve opasnosti zna da nagradi i donese kako slavu tako i bogatstvo. Tesla je ovde imao Merkur, Toni Bler, takođe, a Monika Levinski Saturn. MENKALINAM na 29 stepenu, bogatstvo, ali kroz opasnosti i sreću, no bez potrebnog duševnog mira.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK