BLIZANAC, VAGA, VODOLIJA: Ko ima problema sa ljubavnicama, a ko je odan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vazdušni znakovi su uvek u pokretu i konstantnim promenama. Kada pomislimo da smo ih upoznali, oni se promene. Površni su u emotivnom smislu, ali su velike pričalice. Sloboda misli i kretanja im je najvažnija.

BLIZANCI

Muškarac – U stalnoj su potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama. Čovek rođen u horoskopskom znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A šta se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi kriju nešto detinjasto i infantilno, pa ga zbog toga mogu privlačiti i starije žene sa naglašenim majčinskim instiktom.

Žena – Zar je moguće zaljubiti se u monstruma?! Glupost, radi se o dosta prizemnijoj pojavi. Žena Blizanac svojim cinizmom i inteligentnim udarcima bije pravo u centar. U njenom naručju ume biti vrlo lepo ako uspete probuditi njene fizičke, psihičke i mentalne kvalitete i povežete ih u skladnu celinu. Nikada ne znate kakva će vam se pojaviti na sastanak: kao seks simbol i zavodljiva boginja ljubavi ili klasična učenica bez šminke.

VAGA

Muškarac – Ovo je najlepši znak zodijaka. Kako brine o svojoj estetskoj formi tako mu je bitan i fizički izgled njegove izabranice. On je vrlo ljubazan i prijatan, spada u velike džentlmene. Ne podnosi samoću i uvek mora biti u nekoj emotivnoj vezi. Ima izrazitu skolnost prema romantici, a raspolaže i sa dosta smilsa za umetnost.

Žena – Ona želi da je u centru pažnje, uvek poželjna i voljena. Kao i u slučaju kod muškaraca, nju usamljenost užasava. Tačnije, ona ne ume biti sama. Otmena je u ophodjenju sa okolinom. Voli eleganciju i ceni to isto kod drugih. Medjutim, sklone su da poveruju u sve sto se priča i u sta drugi veruju, nerazmisljajuci o ispravnosti toga.

VODOLIJA

Muškarac – Voli da je u društvu, ceni prava prijatelstva, ali je sklon da ih sam prekida u afektu. Kad nekoga voli odan je i pažljiv. Nedostaje mu fokus, jer su mu interesovanja rasuta na sve strane. Ne privlače ga tradicionalne forme vezivanja i teško se odlučuje za brak. Njemu je sloboda najdraža na svetu.

Žena – Ona ima stalnu potrebu za transformacijom. Kao i kod muškog pripadnika ovog znaka, ne vezuje se lako i ceni slobodu kao svoj identitet. Zbog toga ume često biti dugo sama. Ona ne prati modu i trendove, ona ima svoj jedinstven stil. Njen partner mora biti i njen najbolji prijatelj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €