Astrofon21

Blagodeti kvantne harmonizacije

Mnogi se ljudi osjećaju kao da su na pokretnoj stazi: neprestano su u pokretu, ali ne stižu nigde, umorni su od jurnjave kući sa posla, sa sastanka na sastanak, od neprestanog obavljanja poslova i zadataka koji ih ne ispunjavaju. Prelaze iz jedne veze u drugu, sa jednoga projekta u drugi, u večnoj nadi da će im novi mudar potez doneti ono što traže. Osećaju se prazno i zaglavljeno i žude za slobodom, očajnički žele promenu ali jednostavno ne znaju kako bi je ostvarili, pa neprestano ponavljaju stare procese i obrasce.

Ako vam to zvuči poznato, a svako vas novo razočaranje podseća na prethodna, ne dozvolite da vas preplavi talas obeshrabrenja. Vi posedujete moć oblikovanja drugačijeg života, kvantna fizika otkriva da vi jeste u samom središtu sveta neograničene moći i potencijala. Više ne morate preživljavati i osećati nezadovoljstvo jer univerzalni zakoni mogu potpuno da promene vaš život.

Postoji prefinjena tajna koja te čeka, bliža od tvog sledećeg udisaja, značajnija od sledećeg otkucaja tvog srca. Kada jednom ovladaš ovom tajnom život će ti pokazati čuda za koja si mislio da su nemoguća. Ovo je tajna zdravlja, radosti i mira, i evo dok čitaš ove redove tajna radi. Ali, tajna je sakrivena od tebe. Sakrivena je, ne iza simbola nepoznatog pergamenta iz utrobe drevnog hrama, sakrivena je ispred tvojih otvorenih očiju. Ova jednostavna knjiga će ti otkriti tajnu i pokazaće ti kako da tajnu koristiš da obogatiš svoj život i živote svoje porodice. Nauči kako da lečiš telo, um i dušu bez imalo napora, kao kada posmatraš zalazeće sunce. Naučna procedura koje će biti izneta pred tebe je laka za učenje i jednostavna za primenu. Jednostavna je koliko i tajna sama, i toliko moćna. Preporučujem ti da ne preskačeš, već da čitaš stranicu po stranicu. Jedino će na ovaj način tajna naći put do tvoje svesti. Molim te da posvetiš vreme svakoj vežbi na način kako je prezentovano. Učićeš novu veštinu i neophodno je da stekneš rutinu kako bi veština postala deo tvoje prirode. Vežbe nisu komplikovane. U stvari, očaravajuće su i oživljavajuće. Tako da, bez obzira na to koliko si rad da počneš da činiš čuda, uzmi dovoljno vremena da stekneš osnovu.
Kao što je mudri učitelj jednom rekao: “Dobro započeto je pola urađenog.”

Na tvom putu, prvo ćeš steći razumevanje toga šta je svesnost i gde je možeš pronaći. Nakon toga ćeš se suočiti sa tajnom licem u lice i zagrliti je kao starog prijatelja. Konačno, naučićeš kako da tajnu primeniš na sopstveni život i lečiš svoje telo, harmonizuješ svoje emocije i izoštriš svoj um, kreirajući produktivniji i radosniji život. Naravno, bićeš sposoban da tajnu podeliš sa drugima, lečeći i oživljavajući i njihove živote.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK