Astrofon21

Bik – tip Belorus-Horoskop i kriminal (astrologija)

FBI smatra da su Bikovi drugi znak s najviše kriminalnih sklonosti. Najčešće kradu, i po pravilu su hladnokrvni. Kad ih uhvate, „tvrde pazar“ da im kazna bude manja. Astrološki, Bikovi kao veliki hedonisti ne mogu da podnesu nemanje. S druge strane, poštuju red i zakon, pa se ne upuštaju olako u kriminal. Ipak, ne treba smetnuti s uma da je zloćudna zvezda stajačica Algol baš u Biku.

Ko je sve rođen u ovom znaku od (ne)slavnih?

Adolf Hitler (20. 4. 1889) – šta reći?! Dovoljno je samo pomenuti njegovo prezime. Na istom stepenu (19º Vage) njemu i Moniki Levinski nalazi se Uran, a to je inače i stepen podznaka druga Lenjina, Sunca Alistera Krolija i Margaret Tačer, Neptuna Vuka Karadžića, Merkura Iva Andrića, Marsa Stepe Stepanovića… Gle čuda, to je ujedno i stepen na kome je Sunce najslabije, to je tzv. stepen debilitacije Sunca!

Alojzije Stepinac (Bik/Ovan) – šta tek o njemu reći?!? Mnogo planeta mu je locirano na Kiffa Australis (13-14º Škorpije) ili s tom zvezdom pravi aspekte. U starim horoskopima piše da je ova fiksna zvezda simbol kriminala, nasilnosti, i da dovodi do krvoprolića!

Sadam Husein (2. 5. 1937) – njegov Mars nalazi se na 4º Strelca, koji je pokazatelj avionskih nesreća, pa neki astrolozi smatraju da se sudilo njegovom dvojniku, a da je pravi Sadam stradao avgusta ili septembra 1992. u avionu.

Maksimilijan Robespjer – s Mesecom u Škorpiji koji nije imao ni jedan jedini dobar aspekt, nije ni mogao da zaobiđe ironiju sudbine: nadimak Nepotkupljivi napravio je od njega tiranina, pa je na kraju i sam stradao na giljotini, na koju je pre toga oterao mnogo drugih ljudi.

Vladimir Iljič Lenjin (22. 4. 1870) – interesantan horoskop za proučavanje, jer ima mnoštvo dobrih aspekata, ali i masu najgorih mogućih.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK