BIK-podznak,seksualnost i odnos prema seksu….(ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za osobe roðene u podznaku Bika seks je instiktivna stvar. Prema tome Vi se prema seksu i erotici odnosite nagonski i sasvim prirodno. Kod Vas postoji potreba i težnja za uživanjem u seksu, kao uostalom i u drugim stvarima poput hrane i pića. Zato ste skloni da i u seksu preterujete, pa kad je partner već iscrpljen Vi tražite još. Senzualnost je Vaše snažno oružje u osvajanju partnera za seks jer on oseća da ste mu posveæeni i da uživate u njegovom dodiru. Partnerov fizièki izgled Vam puno znači, ali i njegovo ponašanje u toku voðenja ljubavi. Tražite i pružate mnogo poljubaca i zagrljaja. Naročito uživate kada Vam partner ljubi sve delove tela što mu takoðe uzvraćate. Partnerovo telo i seksualnost najbolje osećate preko usana. Uživate u oblinama i ukusu tela. Milovanje i masaža tela Vas veoma uzbuđuju. Za vreme seksa volite da svira muzika, a u predahu ljubavne igre slatkiš ili piće postaju sastavni deo rituala.

U seksu ste spori, a predigra Vam znači skoro isto toliko koliko i sam čin.Do orgazma ne dolazite brzo, ali je on toliko snažan i ispunjujući da neko vreme nakon njega niste u stanju da nastavite ljubavnu igru. Malo koji znak ima tako snažan orgazam kao Bik. Niste skloni perverzijama i prevelikom eksperimentisanju u seksu zato jer ste dosta lenji, a delom i zato jer se u ozbiljniju seksualnu vezu upuštate samo ako iza nje stoje emocije. Seks radi seksa Vam ništa ne znači. Grupni seks Vas ostavlja ravnodušnim, iako volite sve da probate.

Najlakše Vas je osvojiti kada se ispoljava velika nežnost. Iako Vi niste u stanju da iskažete pravu meru svojih osećanja prema partneru, u stanju ste da osetite i dobro procenite njegova osećanja prema Vama. Verni ste i niste promiskuitetna osoba. Do takvog ponašanja može doći samo ako Vas nešto ili neko teško povredi. Tada, kao i u mnogo čemu, preterujete i gubite meru stvari. Znate da budete posesivni i ljubomorni. Osetljivi ste na partnerovo ponašanje i možete ispoljiti preosetljivost, a zatim i tvrdoglavost.

Na partnera delujete smirujuće i reklo bi se isceljujuće. Uvek ste spremni da mu ugodite, mada ponekad to činite dosta nezgrapno. Jednom rečju, Vama je teško odoleti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €