Astrofon21

Bik-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Venera, kao planeta koja vlada ljubavlju, ali i vladarka vašeg znaka, izaći će u prvoj dekadi ovog meseca iz polja ljubavi i preseliti se u polje svakodnevice i poslovnih okolnosti i znak Vage. Primetićete da više obraćate pažnju na sebe, da ste se prolepšali i da drugi žele da budu u vašem društvu. Više ćete se smejati, biti opušteniji, flertovati i uživati u svakodnevnim životnim čarima i lepotama. Za partnerske odnose, bilo da su u pitanju veze ili brakovi, ovaj mesec će biti opušteniji, mirniji, lakši. Veći sklad, bolja komunikacija i okolnosti koje vam kao paru idu na ruku. U trećoj dekadi meseca očekujte izvesnu problematiku, možda ćete morati da se borite sa sumnjom od strane emotivnog partnera, na koju će itekako uticati vaše ponašanje, a pojedine Vage tada mogu zaista i biti uvučene u vrtlog jednog strasnog fatalnog odnosa koji po svojoj prirodi neće moći da traje dugo. Ukoliko volite avanturu i želite strast bez ograničenja, šta da vam kažem – to su trenuci kada sve ovo možete i dobiti na dlanu. Što se onih slobodnih tiče, druga i treća dekada novembra najviše aktivnosti donose na polju posla pa je lako moguće da se u ovom segmentu i nađe osoba sa kojom imate međusobno privlačenje. Ne bih preporučila ulazak u bilo kakvu vrstu tajnih odnosa ili veze sa osobama koje nisu slobodne, jer vam ovo, sem neobaveznih kontakta, neće doneti ništa značajnije.

Posao

U ovom periodu bi se mogla bitnije poboljšati finansijska situacija, naročito kroz nove poslove i saradnje. Mesec dobar za nezaposlene da se aktiviraju i potraže nešto za sebe, naročito njegova prva i druga dekada. Možda ovo neće biti baš savršeno zaposlenje, ali ćete prekinuti period stagnacije koji vas je pratio, a imate priliku da se na pravi način dokažete odmah na početku rada. Tranzit vaše vladarke kroz polje svakodnevnih poslovnih obaveza u ovom periodu je po vas prilično dobar, jer ćete lakše završavati sve ono što vam se da u zadatak, a i odnosi sa kolegama bi trebali da funkcionišu bez većih problema. Treća dekada novembra može doneti povećan stres, tempo rada će se ubrzati a šefovi postati prilično zahtevni prema vama. Napetosti će biti i u saradnjama sa strancima, pa treba izbeći veće greške. Sve ono što pokušate da pokrenete tokom ovog perioda ima šanse za uspeh, ali ne računajte da će proći bez vašeg velikog uloženog truda. Ako u nečemu ne uspete da se ostvarite, izvršite potrebne izmene, prilagodite svoje planove trenutnim okolnostima i pokušajte opet, na malo drugačiji način.

Zdravlje

Ulazak Marsa u polje zdravlja i vaše svakodnevice nagoveštava da biste trebali više da se čuvate, da vodite računa o ishrani, da se oblačite shodno vremenskim prilikama. Ovo je jedna jaka energija koja može doneti temperature, ali i povređivanja, naročito posekotine i opekotine. Budite obazrivi u obavljanju nekih dnevnih aktivnosti – na primer – u kuhinji..

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM