Bik-Mesečni horoskop za maj 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bikovi će maj dočekati uzbuđeni pod uticajem punog meseca iz njihovog astrološkog polja odnosa i znaka strastvene Škorpije. Vrlo je moguće da ćete uploviti u strastvenu, tajnu romansu sa Devicom, Ribom ili Škorpijom, a u postojećoj vezi i braku produbiće se emocije i učvrstiti odnos.

Iako će sam početak biti mirniji na neki način, maj će biti mesec u kojem ćete testirati svoju ljubav i brak, posebno u periodu od 8. do 14 .maja, kada vas očekuje napet aspekt Venere – vladara vašeg znaka iz astrološkog polja želja i Neptuna iz Riba koji donosi zanos i luzije. Može se desiti da preko posla upoznate nekog ko će vas zaintrigirati i poljuljati emocije prema sadašnjem partneru. Tema meseca biće i nesuglasice sa partnerom oko finansija. Ne škrtarite.

Slobodnim Bikovima ovaj aspekt može doneti osobu koja će na prvi pogled delovati idealno, ali budite oprezni ukoliko je ta osoba u znaku Blizanca ili Vage. Nakon 20. maja Venera ulazi u znak Raka i za vas dolazi nešto mirniji period, posebno u komunikaciji sa partnerom. Vrlo je moguće da ćete stati na loptu i tenzije koje su postojale tokom sredine maja će splasnuti.

POSAO I FINANSIJE

Na samom početku maja bićete puni energije i elana za nove poslovne poduhvate. Ipak vrlo je moguće sa će vam finansijska situacija biti pomalo nestabilna, posebno do 10. maja, jer će Venera iz vašeg polja finansija i zarade praviti napete aspekte sa Saturnom, a zatim i sa Neptunom.

Čuvajte novčanike i lične stvari između 9. i 13. maja. Dobru zaradu i promet imaće svi Bikovi koji se bave trgovinom i poslovima vezanim za komunikacije, transport i medije. Posle 20. maja, kada Venera pređe u vaše astrološko polje komunikacije, atmosfera među kolegama i sa nadređenima se popravlja. Prihvatite sugestije ili poslovne ponude koje vam već duže vreme nude Jarac ili Vodolija.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.