Bik-Mesečni horoskop za avgust 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Ovaj mesec je za vas poseban. Prvi razlog zašto vam je značajan jeste nov projekat koji se tek sad otvorio kao mogućnost dobrog poslovanja, posebno za budućnost. Vaš vladar Venera je već ušla u znak Rak pa se tu sasvim dobro oseća. Možete napraviti dobru saradnju sa ženama, posebno iz istočne Evrope, koje su jake, sposobne i imaju razvijeni biznis. Povedite računa u drugoj polovini meseca, ne samo zbog retro Merkura već zbog vaše Venere koja pravi loš aspekat sa Jupiterom i na taj način možete imati problem sa novcem, zakonom ili komunikacijama.

LJUBAV: Imaćete dobru komunikaciju sa partnerom. Biće tu razmene lepih reči, misli, poklona, cveća… Srećni ste kada je harmonija u domu. Sloodne Bikove očekuje velika strast i uzbuđenja. Emotivno možete biti rastrzani između dve veze koje su vam bitne. Nećete moći da izaberete pravog partnera jer imate osećaj da svakog volite na svoj način. Možda bi bilo dobro da potražite savet nekog ko je iskusniji od vas u takvim vezama.

ZDRAVLJE: Morate da vodite računa o nervnom sistemu, iscrpljenosti organizma, skloni ste da preterujete u radu, samim tim možete imati i te kako problem sa zdravljem pa i samim imunitetom. Odmor vam je potreban.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.