Astrofon21

Bik i Vodolija-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Vodolija?

Bik poseduje praktične i trezvene poglede na život. Vodolija poseduje nekonvencionalne i vanzemaljske poglede na sve i svašta! Ovo dvoje mogu imati nekoliko zajedničkih interesa, ali dele veoma jaku želju za uspehom. Kada ovo dvoje ujedine svoje snage, mogu uspeti u bilo čemu! Oboje mogu biti nepomirljivi i svojeglavi. Vole sve da rade po svome sa što moguće manje nervoze i žurbe. Bik voli rutinu i konzervativan je, dok je Vodolija moderan i rutinu smatra monotonom i dosadnom. Bik će smatrati Vodoliju jako uzbudljivim, ipak može biti isfrustriran svojim neuspelim pokušajima da prodre u Vodolijinu izumiteljsku ličnost. Nepredvidivost Vodolije može biti prevelik izazov za mirnu Bikovu prirodu i sve konzervativne Bikove navike ubrzo ce početi da idu na nerve dinamicnom Vodoliji – i temperamenti će se sudariti.

Oboje vole blagostanje i komfor ali njihove vizije kako uživati u svemu tome su veoma različite. Druga velika iritacija za Bika je ta što Vodolija nema želju da podeli svoje tajne. Ovo je jedna od najnepovoljnijih kombinacija Zodijaka – funkcionisaće samo ako su oba partnera spremna na kompromise i zajedničke razvitke. U tom slučaju, Bik će pokazati Vodoliji da je život baziran na emocijama i oplemenjen lepotom i komforom, a Vodolija može naučiti Bika da bude više uzdržan, da ne odustaje od svojih želja ali da pređe na drugu stvar ako vidi da započeta ne funkcioniše. Ovo dvoje kao da žive na različitim krajevima sveta, u suštini, Bik će se ponekad zapitati da li je Vodolija uopšte sa ove planete.

Obično trezven i pribran, Bik će naići na poteškoće da razume i shvati nepredvidivost Vodolije, a Vodolija će Bikovu ljubaznost i pažnju ponekad smatrati prigušenom i ograničenom. Bik se razvija na otvorenim i konkretnim izrazima osećanja i raspoloženja, dok Vodolija izgleda netaknut i emocionalno nedohvatljiv s vremena na vreme. Posesivnost je prirodni instinkt za Bika, a Vodolija je divlje nezavisna i nepredvidiva duša. Za ovo dvoje je bolje da budu prijatelji nego neprijatelji, jer su na bojnom polju u stanju da se međusobno unište! Razlike između ovo dvoje su silne. Poznato je da Bik ne obožava promene, dok je Vodolija uvek zainteresovan za sve novo i neobično. Pogotovo za ono neobično.

Bikova predstava raja je obično domaća hrana i komforna relaksacija u sopstvenoj baštici, i Vodoliji bi dobro došlo da ponekad oseti ovu vrstu uživanja u životu. Vodolija može pomoći Biku da se otvori ka predivnim mogućnostima u životu i bude manje uplašen od nesigurne i promenljive budućnosti. Ovo je obično komplikovana kombinacija i nije preporučljiva za duboke emocionalne veze. Harmonični aspekti Meseca i Ascendenata mogu povećati potencial kompatibilnosti i sa puno strpljenja i međusobnog razumevanja ovo može biti profitna kombinacija što se poslovnih odnosa tiče.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK