Bik i Vaga-Slaganje znakova i uporedni ljubavni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Bik i Vaga?

Oboje su podanici planete Venere, boginje ljubavi koja svetli u njima dvoma – dok god jedno od njih ne napravi pogresan korak, jer u tom slučaju perje leti. Ipak ovaj spoj donosi zajedničke interese i susret tela i duha, i spada u dobre bračne kombinacije.

Oboje su ushićeni lepotom i uživanjem u finijim stvarima u životu, šta može sagraditi bazu za dobar zajednički život. Ljudske veze su veoma važne za oba znaka i oboje će biti spremni teško da rade da bi im međusobni odnosi uspeli. Ali prvo, moraju naučiti da prihvataju međusobne razlike! Duboki bankovni konto će biti potreban ovom paru da udovolji svojim zajedničkim potrebama za luksuzom.

Za uspeh ove veze potreban je Vagin talenat za diplomatiju i Bikovo strpljenje. Vaga je vazdušni znak koji voli lutanja, a Bik je zemljani znak koji voli da se zadrži na jednom mestu i uživa u mirisu cveća. Put ka Vaginom srcu vodi kroz priznavanje i divljenje. Bik mora biti siguran da razume Vaginu potrebu za priznanjima, ako želi da napravi progres. Vaga pokušava da ugodi partneru i na seksualnu igru gleda kao na umetnost, pa prijatni ambijent za seks spada u veoma važne aspekte.

Vaga upravlja životom kroz čista intelektualna istraživanja, dok je Bik više praktičan. Bik i Vaga znaju zajedno da uživaju u fizičkim aktivnostima i izlascima, kao i u sakupljanju umetničkih dela ili dragocenog nakita. Emocije i zadovoljstva su važni za oboje, i oni jedno drugo dopunjavaju u raznim stvarima. Bik voli Vagin šarm i diplomatiju, kao i njenu sposobnost da izgladi kritične situacije.

Vaga pripada kardinalnim horoskopskim znacima, šta je nagoni da upravlja vezom. U svakom slučaju, Vaga je poznata po dvoumljenju oko svega i svačega, što može iznervirati čak i najstrpljivijeg Bika. Bik može pomoći Vagi da pronađe najlogičnija rešenja za stvari oko kojih ne može da se odluči – logika je inače Bikov specijalitet. Zauzvrat, Vaga može naučiti Bika da ne bude uvek tako čudno odbojan ipasivan u socijalnim situacijama, čak i kada se oseća „besan kao Bik“.

Bik je prirodno posesivan, čak i ljubomoran, pa njegova potreba da poseduje i kontroliše neće naići na odobravanje kod koketne Vage. Ova kombinacija nije baš najlakša, ali ima šanse za uspeh ako su oboje voljni da prihvate kompromise. Vagina predstava o zabavi teži da bude na visokom nivou, dok Bik rađe daje prednost običnom kafiću iza ugla…

Novac isto može predstavljeti problem, jer Vaga ne deli Bikovu finansijsku opreznost, mada oboje teže da budu sticajni i skupljaju lepe stvari. Trebaju se pokusati dogovoriti i prilagoditi jedno drugome: ako Vaga želi da formalno izađe među visoko društvo sa svojim Bikom, zauzvrat bi mu mogla predložiti jedan dan za zajedničke sportske aktivnosti. Na taj način će i jedno i drugo uživati u najboljim stvarima iz oba sveta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €