Astrofon21

Bik i Strelac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Streac?

Bik je posesivan a Strelac voli slobodu, pa im se svi aspekti ove veze neće jako dopasti. Strelci su iskreni i velikodušni, i ove osobine Jupiterovog uticaja mogu se sukobiti sa Bikovom ljubomorom. Bikovo mišljenje je da ne postoji raspravka ili objašnjenje koji bi promenili bezbrižnog Strelca.

Nije da Bik ne smatra Strelca zabavnim ili interesantnim… već se radi o tome što je Bik zainteresovan za gradnju zajedničkog gnezda, a Strelca ne drži mesto i najradje bi krenuo na putovanje oko sveta najmanje nekoliko puta pre nego što čak i pomisli da se smiri i skrasi na jednom mestu.

Ako se ovo dvoje nađu u ljubavnoj vezi, šanse su dobre da imaju pozitivne odnose Meseca i Ascendenata, koji im mogu pomoći da prevaziđu međusobne fundamentalne razlike. Zato što je Strelac vatreni a Bik zemljani znak, oboje moraju gajiti poseban respekt prema prirodnim emocionalnim razlikama partnera. Bik je jak i miran karakterni tip, koji kaže „Volim te“ samo ako je totalno siguran da stvarno tako misli, dok Strelčev nagli entuzijazam ispaljuje ljubavne izjave ne razmišljajući dublje o njima, da bi sledećeg jutra po mogućnosti čak i promenio mišljenje!

Ekspanzivni Jupiter podstiče Strelca da svoje ciljeve postavlja sve višlje, penjući se uvek stepenicama svojih uspeha i pobeda. Život je večito istraživanje za ovaj promenljivi znak, i dok uživa u gozbi na Bikovoj trpezi, obično je smatra samo jednim kratkim stopom na svojim životnim stazama. Kao fiksni znak pod vladavinom planete Venere, Bik više važnosti daje provođenju svog vremena u familijarnom krugu i ugodnom okruženju. Čak i ako voli da putuje, Bik teži zahtevima za komfortom i luksuzom, dok bi Strelac bio zadovoljan i najobičnijim satorom na Mont Everestu!

Bik i Strelac imaju različite poglede na svet, Bik je više trezven i praktičan, dok je Strelac nemirni izviđač i istraživač. Moguće je da će Strelac imati izvesnih problema da prihvati trezven i stabilan način Bikovog života, a Bik će imati problema sa Strelčevom nemirnom prirodom. Ovo dvoje poseduju potpuno različite ličnosti. Ipak, oboje cene istinu, mada je Strelac manje taktičan u otkrivanju iste. Iako oboje imaju poteškoća da shvate partnerov svet, kada sarađuju jedno s drugim, predstavljaju ekselentni poslovni tim baš zbog njihovih komplementarnih shvatanja. Neće se uvek i u svemu usaglasiti, ali dok god pokazuju jedno drugome da su im zajednički interesi vazni, konflikti neće dugo trajati. Sa malo više razumevanja mogu naći harmoniju među njihovim karakterima, ako jedno drugome dozvole ispoljavanje sopstvenih ličnosti. Ovo nije baš najkompatibilnija kombinacija, ali sa malo strpljenja i razumevanja može uspeti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK