Astrofon21

Bik i Škorpija-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Škorpija?

Horoskopski znakovi sa pozicijama na suprotnim polovima kao ova dva, teže kombinaciji gde snage jednog partnera dopunjuju i balansiraju slabosti drugog. Ovi znakovi obično poseduju jaku međusobnu seksualnu privlačnost, i kada provode vreme zajedno – barometar pokazuje „vruće“. Bik i Škorpija imaju puno zajedničkih interesa i planova, mada zato što su oboje veoma jake ličnosti, ova veza često doživljava visoke letove i niske padove, od strastvene ljubavi do strastvenih svađa i nesuglasica.

Ljubomora je veliki problem između ovo dvoje i veoma često teži da pokaže svoje lice. Bik mora biti oprezan da zadrži iskrenost i vernost prema svom partneru Škorpiji, u suprotnom će kuća izgoreti bez upozorenja! Teško onome ko besnoj Škorpiji stane na put – njena žaoka je kobna. Ovo dvoje će se ili voleti ili mrzeti, ali nikada neće biti indiferentni što se zajedničke veze tiče. U Zodijačkom krugu se nalaze na suprotnoj strani jedan od drugoga, ali su međusobno kompatibilni (zemlja i voda). Ta kompatibilnost je obično manifestovana jakom fizičkom privlačnošću na početku. Oboje su intenzivno strastveni i oboje pripadaju ljubomornim i posesivnim tipovima. Obadvoje posežu za ovom zajedničkom vezom sa osnovne grede ljudskih odnosa – Venerina ljubav i Marsova strast. Venera je koncentrisana na lepotu romanse, a Mars na strast rpmanse.

Škorpija je vatrena i intenzivna, a Bika privlači ta intenzivnost; zauzvrat, Škorpija uživa u svojstvenoj odanosti Venerinog podanika Bika. Škorpijom upravlja Mars, a Bikom Venera. Njihove ličnosti su u suštini veoma komplementarne. Ipak, baš one stvari koje ih privlače jedno drugome, mogu biti u stanju i da ih odboijaju jedno od drugoga, pa je zato važno razumeti njihove fundamentalne emocionalne razlike. Ovo je slučaj udara velike snage u nepokretni objekat.

Škorpija ima jako šesto čulo i verovatno će osetiti kada Bik pokušava nešto da sakrije, zbog toga je veoma važna otvorena i iskrena komunikacija između ova dva partnera. U svakom slučaju, Bik bi trebao biti svestan toga da je Škorpija koja se oseća zapostavljeno spremna na najbezdušnije prevare i teži da nabedi partnera na svoja sopstvena „krivična dela“. Škorpija je isto toliko tvrdoglava kao i Bik, i ta činjenica puno toga iskazuje. Oboje su fiksni znaci, dakle mogu očekivati sukobe njihovih volja s vremena na vreme. Oboje su veoma verni prema onome što im je drago, i to u najboljem slučaju može obuhvatati i njih međusobno. Veoma je važno da pronađu zajedničke aktivnosti i interese, jer ovo je spoj koji profitira od zajedničkih uspeha i iskustava.

Familija je obično od velike važnosti za oboje, mada se može desiti da se ne slože oko najboljeg načina za tretiranje familijarnih odnosa. Činjenica je da ako se nađu negde na sredini, biće više efektivni nego ako svako drži do svojih personalnih ekstrema. Ovo može biti izazovna kombinacija, mada istovremeno i veoma strastvena i lojalna. Harmonični aspekti Meseca i Ascendenata mogu osigurati dugotrajnu i korisnu vezu. I u poslovnim odnosima, zbog njihovih karakternih razlika, oboje se mogu razvijati i učiti jedno od drugoga – ako se slože na kompromisima.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK