Astrofon21

Bik i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Ribe?

Ovo je obično veoma srećna kombinacija. Sentimentalni partner u znaku Ribe naći će veliki komfor u simpatičnom Biku. Neptun, vladar Riba, je vislja oktava Venere, koja zauzvrat vlada nad Bikom. Bik je više praktičan, daje prednost činjenicama i čistom pravcu, dok Riba pripada idealistima i traži poseban osećaj za svaku situaciju.

Oboje se kreću pravcem harmonije u vezi i obično su tolerantni i saosećajni. Bik može pomoći Ribi da dosegne svoje snove i ambicije – da ideje pretvori u realnost. Sa druge strane, Riba nudi nežnost, pitomost, velikodušnost i naklonost, koje Bik odobrava i u njima uživa. Partner u znaku Ribe je romantičan, maštovit, upečatljiv i fleksibilan i to je baš ono za čim Bik prirodno traga. Mada, iskušenje će za oboje biti veliko, pogotovo kada se radi o hrani i alkoholu.

Ako uspeju prihvatiti umerene telesne vežbe i ostale zdrave navike u svoju svakodnevnicu, biće u stanju i da uživaju u svim životnim zadovoljstvima još puno godina. Ovo dvoje mogu zajedno podržavati lepotu, umetnost, čulnost i inaće skoro sve fine stvari u životu. Riba se lako nađe pretrpana emocijama, ali može biti lako vraćena u realnost Bikovom trezvenošću.

Zauzvrat, Bik će uz Ribu moći naučiti kako da se prepusti svojim snovima i fantaziji. Postoji opasnost da ohrabruju jedno drugo na predaju senzualnim i luksuznim aktivnostima, šta ih lako može dovesti do rapidnog povećanja troškova! Ali sve u svemu, ako se oboje nauče samodisciplini, ovaj spoj može biti divna kombinacija.

Bik je zemljani a Ribe su vodeni znak i šanse za zajednički uspeh su velike. Kreativnost, materijalni uspeh i zadovoljstvo su im na dohvatu ako se harmonizuju jedno s drugim. Ali ako je Bik previše upravljački nastrojen, strog i krut sa promenljivom Ribom, ili ako Riba postane previše nestabilna i nepouzdana, rezultati mogu biti emoionalno pogubni. Partner u znaku Ribe, vladavina lekovitog Jupitera i nadahnutog Neptuna, može doneti inspiraciju i puno mašte u zajedničku vezu, dok će vise praktični Bik zajedničke snove pokušati i da ostvari.

Ako uplove u bračne vode, da osnuju dom i porodicu pod najboljim mogućim uslovima, mogu biti veoma uspešni. Generalno su veoma kompatibilni jer Voda i Zemlja su opipljive i realne fizikalne celine. Partner u vodenom znaku Ribe je rođen da povezuje ljude, i ako se udruži sa partnerom u zemljanom znaku Bika, ne postoji jači prirodni spoj. Zauzvrat, Bik može imati racionalnije poglede na svet i manje odbojnosti prema emocionalnim nedoumicama partnera u znaku Ribe. Bik može pomoći Ribi da stabilizuje svoju senzibilnost. Ali i previše dobrog može doneti nesreću ako oba partnera nisu dovoljno oprezni. Bik se može umoriti od nestabilnosti Ribe, a Riba će se osećati neshvaćeno i povređeno. Uz ljubav i razumevanje, ovo je jedna od najkompatibilnijih kombinacija Zodijaka, koja sa sobom potencijalno nosi sreću za mnoge zajedničke godine!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK