Astrofon21

Bik i Rak-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Rak?

Rak voli domaću atmosferu i posvećenost njoj, a to je baš ono šta se svaki Bik nada da nađe u partneru. Bik i Rak su u Zodijačkom krugu dve pozicije odaljeni jedno od drugog – takvi Znakovi teže da imaju karmičku povezanost i puno zajednički interesa. Oboje žude za sigurnošću: Bik materijalno a Rak emocionalno. Znaju da neguju jedno drugo, dobri su domaćini i uzivaju u mirnim zajedničkim večerima kod kuće. Sa emocionalne tačke gledišta nema puno aspekata u njihovim zvezdama koji bi mogli negativno da utiču na dobar odnos ova dva znaka. Jedna stvar koju Bik ne sme da zaboravi je da je Rak krajnje osetljiv i da će se povući u svoj zaštitnički oklop u slučaju da je emocionalno nesrećan. Oboje su privučeni osećajima i emocijama onog drugog. Bik će pozdraviti Rakovu predanu brižnost a Rak Bikovu domaćinsku prirodu. Bik je seksualno iskreno otvoren i stabilan i daje prednost trezvenim postupcima; previše verbalizacije ili kompleksno fantaziranje ne spadaju u njegov stil.

Bik poseduje otvorenu i iskrenu prirodu koja odgovara Raku, koji pak često zadržava svoje emocije i osećanja u sebi. Rak može posedovati intenzivnu energiju, a Bik mu može pomoći u tome da tu energiju pretvori u isplatni trud. Bik će težiti da zauzme poziciju vođe u ovoj vezi, jer Rak pripada kardinalnim znacima. Bik je fiksni znak, voli sve da ima pod kontrolom i baš ne obožava mešanje u njegove predvodničke odluke. Rak ne bi trebao da je previše zahtevan, jer to Bika guši. Sa druge strane, tipični Bik će uživati u Rakovoj nežnoj naklonosti i zabrinutoj pažnji. Većina Rakova je esencialno nesigurna i Bikova stabilna i samouverena priroda je u stanju da ih oslobodi mnogih briga oko budućnosti.

Senzualni Bik, zemljani znak, obezbeđuje dobar, solidan oslonac za Rakovu (vodeni znak) emocionalnu prirodu. Mešavina zemlje i vode formira plodno zemljište za posađeno seme. Najbolja stvar u svemu tome je činjenica da Bik ume da bude intenzivno lojalan i brižan partner za čitav život, koji će se uvek boriti da stvori potrebno i zadovolji svaku Rakovu potrebu. Rak može doneti nove inspiracije u zajdenički život, započeti nove projekte koje će Bik kasnije rado preuzimati da završi. Biku je potrebno da razume Rakovu emocionalnu osetljivost, a Rak mora naučiti da bude više otvoren i izjasni se o svojim potrebama, umesto da samo šalje emotivne signale i očekuje da mu partner svaku želju pročita iz očiju. Poslovni odnosi između ovih znakova će dobro funkcionisati ako Rak nauči da inicira ideje a Bik da ih pokreće i pretvara u dela. Kombinacija ova dva znaka može biti jako plodna, pri kreiranju familije, posla ili umetničkih poduhvata!

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK