Astrofon21

Bik i Ovan-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Ovan u horoskopu? Na prvi pogled kombinacija Bika i Ovna izgleda fenomenalna…

Ovna treba uhvatiti na brzinu, namamiti ga novim idejama – dok ista solucija ne važi i za Bika. U ovoj kombinaciji, moćni Mars – vladar Ovna, susreće nežnu Veneru – gospodarku Bikova. Sve izgleda kao da imaju dosta toga zajedničkog – odlučnost, direktnu iskrenost i apetit za život i njegove užitke. Ipak, velike razlike će vrlo brzo isplivati na površinu.

Ovnova odlučnost je puna inicijative i direktno vodi ka završavanju projekata, dok Biku treba izvesno vreme da završi poslove i tvrdoglavo će se suprodstaviti svakom pokušaju zbrzavanja. Bik svoj svet zasniva na logici, konzervativan je i ne voli ni za šta biti požurivan, što Ovna često ume da izbaci iz takta. Bik isto ume da bude ljubomoran i posesivan, pogotovo ako je Ovan zauzet i zainteresovan drugim stvarima, pa ne nalazi vremena da partneru Biku posveti malo pažnje koja mu je potrebna da bude bezbrižan i srecan.

Ovan plasira aktivnosti u krevetu iznad svega i ima velike zahteve. U susretu Vatre i Zemlje, čista radoznalost plamena može biti vodič na putu ka postelji, što često može rezultirati konfliktima. Ako Ovan požuruje svog partnera Bika, izlaže se opasnosti da otkrije moć jaču od njegove sopstvene, jer Bik je gospodar otpora.

Ovan je posesivan i može čak biti i ljubomoran sa partnerom kao što je Bik, dok Ovnove nove ideje i akcije Bika često drže u stanju ljubomorne, pasivne zbunjenosti. Ovan, za razliku od Bika, mora biti aktivan u društvenom životu, po mogućstvu uspešno žonglirajući privatni život i karijeru, da bi svoju kondiciju održavao na nivou, inače sek*ualni sa partnerom postaje dosadan i Ovan će se dati u potragu za novim partnerom u želji da svoj život održi zanimljivim.

U zajedničkoj postelji, Ovan i Bik su kreature strasti i fond telesnih i duševnih zadovoljstava. U svakom slučaju, kada nesigurno upoznavanje prođe i ljubavni odnosi uplove u mirnije luke, Bik će se predati uživanju, a Ovnove erupcije gneva će se redukovati na momente (česte momente, ali ipak samo momente)… Ovan je vatreni a Bik zemljani znak Zodijaka. Ovan želi da preuzme odgovornost za sudbinu života, dok Bik prvo treba da se uveri u sigurnost i stabilnost pre nego što se za ista odluči.

Sudar jakih karaktera i ličnosti može ih navesti i na više od samo bezazlenih argumenata, što čak može rezultovati i fizičkim obračunima, obično startovanim od strane Ovna. Uzimajući to u obzir, kombinacija Bika i Ovna nije baš preporučljiva kao najpametnije rešenje za miran zajednički život. Ali, meusobni odnosi ova dva znaka na striktno poslovnom planu imaju velike šanse za uspeh, jer kao prijatelji ova dva znaka fenomenalno sarađuju. Vatreni Ovan je jako delotvoran u izvršavanju planova i akcija, dok je Bik promišljen i oprezan u kovanju planova za zajedničku poslovnu budućnost.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK