Astrofon21

Bik i Jarac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Jarac?

Kada se Bik i Jarac odluče za zajednički korak, radi se o praktičnoj i senzibilnoj vezi. Oboje razmišljaju logično i trezveno, strogo su disciplinovani i poseduju visoke standarde. Bik uživa u Jarčevoj privrženosti, dok se Jarac divi Bikovoj snazi. Ako postoji međusobno razumevanje za ličnost partnera, ova veza može biti veoma kompatibilna ipozitivna.

Venera i Saturn se veoma dobro slažu sa emocionalne tačke gledišta. Oboma je potrebna izvesna doza uzbuđenja i ohrabrenja, a Bik obično biva taj koji predvodi partnera u tom smeru. Dok Jarac na početku može izgledati malo hladan i rezervisan, topli Venerini zraci će ubrzo otopiti taj oklop obazrivosti i smotrenosti, koji je inače svojstven za Jarčeve. Konzervativni Saturn ima uticaj na Jarca i daje mu ozbiljnu i odgovornu prirodu ličnosti, sa sposobnošću da uspešno radi čak i za neke daleke ciljeve.

Biku isto nisu nepoznati teški poslovi, mada on teži ponekad da zadrži status quo, dok je Jarac uvek u potrazi za isplatnom planinom za penjanje. Proći će i kroz vremena nesuglasica i vremena za užitke – zajedno, ovo dvoje imaju dobru šansu za ravnotežu u zajedničkom životu. Oboje su odgovorni i praktični, čak poseduju i zajedničku želju za uspehom i za materijalnim stvarima. Oboje imaju potrebu da i teške životne trenutke osvetle sa malo šale i razonode, čak i poneki konzervativni vic je često dovoljan.

Jarčeva emotivna rezervisanost može podsticati i iz ranih dana. Iz tog razloga Jarac može biti malo nesiguran i nestabilan i svoj puni potencijal dostiže tek kasnije u životu. Bikova snaga i stabilnost su zato perfektne dopune za Jarčevu kreativnu podlogu. Ponekad se moraju čuvati da ne postanu previše materijalistični – život se ne vrti samo oko dobre hrane, vina i novčane dobiti! U umetnosti vođenja ljubavi, Jarac je entuzijasta i istraživač ako je izazvan, mada može biti posesivan i ljubomoran ako je ugrožen. Oboje uživaju u zadovoljstvu njihoih čula i obično imaju veoma strastven seksualni život… možda malo prost u poređenju sa ostalim parovima, ali za njih dvoje baš po želji. Najbolji aspekt Bik – Jarac kombinacije je sličnost njihovih vrednosti i njihpva posvećenost zajedničkim ciljevima.

Oboje uživaju u luksuzu i lepim stvarima i umeju da upru zajedničkim snagama da dosegnu zajedničke ciljeve – pogotovo ako se radi o zajedničkom bogatstvu. Bik će pokazati Jarcu kako da uživa u zasluženom odmoru i kako da ceni lepotu i komfor, a Jarac može naučiti Bika da bude više disciplinovan i izdržljiviji u posezanju za ostvarenjima svojih zamisli. Ovo dvoje predstavljaju veoma dobar tim. Ovo je generalno veoma zadovoljavajuća kombinacija za ljubav i brak, kao i za poslovne odnose, zadovoljstva ili familijarne odnose.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM