Astrofon21

Bik i Devica-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Devica?

Bik ne voli da bude kritikovan, a kritika je Devičino najefikasnije oružje. Pošto su oboje zemljani znaci, imaće puno zajedničkih interesa i aktivnosti. Oboje žele materijalni uspeh i bezbednost. Jedna prepreka:

Devica obično zna veoma dobro da kontroliše svoje emocije, dok se Bik razvija na osnovu svojih dubokih emocija i time može čak pretrpati Devicu. Oboje se lepo osećaju u prisustvu jedno drugoga, što doprinosi prirodnosti i lakoći ove kombinacije. Naravno, Bik će biti iznerviran Devičinim perfekcionizmom, ali sve u svemu, uživaće da provodi vreme sa nekim ko je tako stabilan i praktičan kao i on sam.

Devici je potrebno da se više otvori i pokaže volju da proučava svoje misli i osećanja. Većina Devica se amaterski bave psihologijom a iznenađujući broj pripadnika ovog horoskopskog znaka je profesionalno trenirano i izučeno za posao u medicinskom odseku mentalnog zdravlja. Bik će mozda biti u stanju da odvrati svoju Devicu od analiziranja svake sitnice, a Devica mu zauzvrat može pokazati da se ponekada i u nekim situacijama puno toga više dogadja „ispod površine“, nego što bi to Bik mogao da zamisli.

Bik jednim okom pažljivo posmatra i prati domaćinske troškove i izdatke, što raduje štedljivu Devicu. U svakom slučaju, oni radje troše na luksuz, dok Bikov glas savesti često insistira samo na golim neophodnostima. Devica može pomoći Biku da bolje ekonomira, dok Bik može pokazati Devici kako se ponekad predati malim zadovoljstvima. Oboje su veoma zainteresovani za vrednost i kvalitet. Uz njihovu potrebu za finansialnom sigurnošću, njihova ljubav za luksuz sigurno da će oboje teško raditi da bi nešto stekli. Dodatno, oni su praktičan par i retko nailaze na probleme gde je jedan od njih previše finansialno rasipan. Zajedno su u stanju da naprave bogatstvo, ako dobro razmisle kako.

Fizička strana života je isto veoma značajna za oboje, mada bi Bik trebao skrenuti seksualne vatre na poslovne planove sa Devicom, kojoj treba veliki zalet za strastvenu eksploziju i to samo u slučaju strpljivosti Bika – ponekad igra igru lovca i žrtve duže nego što bi to Bik želeo.

Devica može naučiti Bika da obraća više pažnje na svoje zdravlje i dijete, a Bik može pokazati Devici da je sasvim ok ponekad se predati gurmanskim delikatesama. Zbog prirodne radoznalosti, Devica se lako zainteresuje za projekte kojima se Bik posvećuje. Zauzvrat, Bik treba dopustiti Devici da uživa i u drugim stvarima. Bik se često prihvata Devičinih ideja i podpomaže njihovoj produkciji čak i kada Devica pređe na sledeću; zauzvrat Devica može pokazati Biku da lateralno razmišljanje ponekad može biti bolje od fiksnog konfrontizma.

Oboje su nadareni talentom za logiku, dovitljivošću i prakticizmom, što ovaj spoj pravi solidnom kombinacijom. Ovo može biti dugotrajan i koristan odnos bilo koje vrste, a pogotovo uspešno napreduje u familijarnim ili poslovnim odnosima. Bik i Devica su uspešan tim i dobra kombinacija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK