Astrofon21

Bik i Blizanci-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Kako se slažu Bik i Blizanci?

Kada Bik i Blizanci krenu zajedničkim putem, jedan drugome moraju pružiti dovoljno vremena da nauče dinamiku te zajedničke veze. Bik će biti zapanjen Blizančevim neosporivim šarmom, ali će ipak razmisliti dva puta pre nego što se zaljubi u Blizanca.

Bikovi su uglavnom prirodno jako posesivni, a vazdušnog Blizanca niko ne može da poseduje! Bik i Blizanci imaju totalno različite poglede na život. Zato što je promenljive prirode, Blizanac neće razumeti Bikovu potrebu da se smiri, udomaći i generalno odbija promene.

Po Blizančevom mišljenju, biti slobodan od ograničenja i istraživati svetove svakog dana je isto što i dosegnuti raj. Blizanac je intelektualan, dok je Bik više miran, stalozen, praktičan i voli kada se može osloniti na regularnost, predvidljivost i pouzdanost svih stvari oko sebe. Biku nije potrebno da bude zaslepljen brilijantnošću Blizanca, ali njemu je potreban pouzdan i senzualan partner. Za Blizanca, to je čista dosada. Naravno, Bikova bogata mašta i kreativnost dokazuju njegove kvalitete, ali poletan Merkurov podanik Blizanac ponekad pomeša raznovrsnost i kvalitet.

Sa miroljubivom Veneron kao vođom, Bik se može odlučiti da ulozi puno strpljenja u vezu sa Blizancem, da bi mu dokazao da je on stvarno parter vredan da se sa njim zasnuje domaćinstvo. Mada ipak, može se čak desiti i da Bik pomisli da pokušaj vezivanja Blizanca za sebe nije vredan tolikih briga i boli.

Blizančeva ličnost se može pokazati kao previše nemirna za Bikovu prirodu. Ovo dvoje su emocionalno veoma različiti. Blizanac voli variacije mišljenja i sva mentalna zadovoljstva, dok je Bik više zainteresovan za materijalne stvari u životu.

Bikov jak seksualni nagon može savladati seksualno slabijeg Blizanca. Zbog svoje posesivne prirode Bik nikada neće biti potpuno u stanju da se čvrsto veže za nemirnog Blizanca, koji voli promene koje Bik odbija. Blizanac je vazdušni znak, i promišljeni Bik koji obično stoji obema nogama na zemlji, imače problema da shvati Blizančevu manje praktičnu prirodu. Važno je za oboje razumeti urođene temperamentalne razlike.

Ako Blizanac respektuje Bikovu potrebu za sigurnošću, i ako Bik respektuje Blizančevu potrebu za promenama, zajednički život za ovo dvoje će možda čak i biti moguć. Ova kombinacija nije baš laka za bliske, personalne odnose, mada može funkcionisati ako egzistiraju harmonični aspekti između personalnih planeta i Ascendenata.

Mogu ponešto i naučiti jedno od drugoga, ali za uspešan zajednički život potrebno je razumevanje i puno strpljenja od oba partnera! Kombinacija ova dva znaka čini dobro prijateljstvo, familiju ili poslovno orijentisane odnose, dok su za više intimne odnose potrebni harmonični aspekti između Meseca i Ascendenata.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK