Bik i Bik-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni ljubavni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Bik, odnosno dvoje bikova?

Dva Bika će naravno biti zainteresovana jedno za drugo, ali uz činjenicu da Bik inače više voli da partnera pasivno mami nego da krene u akciju. Jedan od sveže zainteresovanih Bikova će morati sebe da natera da napravi prvi korak!

Spoj dva Bika čini veoma stabilnu vezu, sigurnu i komfortnu, jer oba partnera vole da čine usluge jedno drugom. Bik respektuje partnerovu požudu za malim životnim luksuzima, jer i sam ima istu potrebu. Oba partnera su šarmantni, gordi i dostojanstveni. Ponekad, ipak znaju da budu tvrdoglavi i svojevoljni.

Pošto oboje pripadaju prirodi fiksnog horoskopskog znaka, jedan od njihovih najvećih izazova će biti borba njihovih individualnih zahteva. Ako se slože oko nečega – odlično! Ako ne, oboje su spremni da tvrdoglavo zabiju kopita u zemlju i čekaju tvrdoglavo da se situacija završi u njihovu korist i po njihovoj volji.

Kompromis je rešenje koje ni jedan od ova dva partnera ne želi da prihvati. Mnogi Bikovi nisu spremni ni na najmanja popuštanja što se pregovora tiče, pa čak i u privatnim odnosima koncesiju prihvataju pod moranje. U spoju dva Bika, oboje se moraju konstantno truditi da ostanu u kondiciji, jer najveću konkurenciju i rivala nalaze baš u onome sa kojim dele isti horoskopski znak. Zbog tendencije ka ljubomori i tvrdoglavosti, moguće su povremene svađe. Jedan partner će morati biti voljan da popusti u sukobu temperamenata, u suprotnom, ozbiljne poteškoće se mogu pojaviti da upropaste zajedničku sreću.

Dupli Zemljani faktor – i činjenica da Bikovima upravlja senzualna i ljupka Venera – može dovesti do puno osećajnih dana i noći, pa čak i u slučaju da se ne radi o intimnoj vezi između ovo dvoje, oni će uživati u tome da dele raskošnu trpezu u ugodnoj atmosferi i okolini.

Zemljani znaci su jako poseivni, i Bikovi obično okružuju sebe lepim i skupocenim stvarima – raskošna kuća, umetnički radovi, luksuzni materijali, skupocena vozila… Njihova žudnja za finansijalnom sigurnošću i njihova ljubav prema luksuzu osigurava ovom paru puno zajedničkih ambicija.

Loša strana svega toga je da su oboje skloni gojenju i drugim preteranim ponašanjima… Venera nadaruje umtnički i muzikalno i privlači novac, tako da ovo dvoje, sa pametnim odlukama mogu sagraditi sebi dobar zajednički život. Ni jedan od partnera nema osećaj za meru i ne voli kada mu se kaže da se u nečemu zaustavi – reč „umerenost“ ne postoji u Bikovom rečniku, pa bi bilo pametno da se zajedno pozabave nekim fizičkim aktivnostima. Joga bi tu bila perfektna jer povećava fleksibilnost – ono što oboma treba u telu i duhu. Dva Bika će isto imati koristi od zajedničkih šetnji ili baštovankog posla, prilikom kojeg se mogu opustiti i koncentrisati na životna uživanja.

Kombinacija Bik-Bik dobro funkcioniše, ali najbolja je kada Mesec u Ascendentu harmonizuje sa ostalim znacima. Bez motivacionog faktora, Bikovi se lako ulenje i onda veoma teško izlaze iz tog stadiuma pasivnosti! Kombinacija Bik – Bik je dobra za sve vrste odnosa (ljubavni, prijateljski, poslovni…), i posebno dobro funkcioniše „na duže staze“.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK