Astrofon21

BIK-Fiksne zvezde u horoskopskom znaku

MIRRACH koja je već na 0 stepenu BIKA prirode Venere donosi uspehe i često nezadrživu sreću. Zanimljivo da je ovde Hitler imao Sunce. U znaku Bika, su i MIRA CETI na 1 stepenu prirode Saturna, koji mahom označava promašen život. SHARATAN, na 3 stepenu prirode Mars – Saturn, naglašava da se mnogo stvari kroz život radi pod prinudom, probleme sa glavom, kao i snažan seksualni nagon. Miloš Obrenović je ovde imao konjukciju Venera – Mars. HAMAL, na 7 stepenu, takođe, prirode Mars – Saturn, nosi opasnosti, zanimljivo je da su mnogi stradali od prirodnih nepogoda, i nosi probleme u vezama u smislu skandala i naglašava okrutnost. Sadam Husein je ovde imao Sunce, a Brus Li Jupiter. SHEDIR, takođe na 7 stepenu prirode Venera – Saturn, nosi probleme sa decom, i probleme sa očima i vidom. ALAMAK na 13 stepenu, dvojna zvezda prirode Mars – Venera, donosi finansijsko i materijalno bogatstvo i uspehe u muzici i trgovini, dok MENKAR, takođe na 13 stepenu, ako je sa Suncem i na severnoj deklinaciji, donosi neuspeh. MENRAK, kao i zvezdani roj KAPULUS na 23 stepenu, je poguban za politiku. ALGOL na 25 stepenu prirode Saturn – Uran – Mars, veoma nepovoljno utiče i uvek sa sobom nosi opasnosti i katastrofe, kao i sklonost avanturama i beskrupuloznost, te sklonost alkoholizmu i samoubistvu. Ovoj zvezdi je orbis 5 stepeni, i aplikaciono i separaciono. Mora se spomenuti da su Saturn i Uran 1940 i 1941 bili u konjukciji sa ovom zvezdom, a posledice su nam svima poznate. Musolini je tu imao krug sreće. Deluje na mozak i, ako je u konjukciji sa lošom planetom, donosi veoma destruktivne karaktere. Ali i sa dobrim i sa lošim planetama ova fiksna zvezda uvek daje nešto izuzetno. Imali su ga naglašenog, a dobrog, recimo Tesla, zatim Šekspir, a Lenjin je tu imao Jupiter. Nepravedno ga možda nazivaju ‘Vođom demona’ obzirom da u egipatskoj mitologiji ALGOL predstavlja Boga razvedritelja i onoga koji dolazi posle magle. U sazvežđu Bika je i ALCYONE, na 29 stepenu, i dobro poznata grupa Plejade, čija je ova zvezda najsjajniji objekat prirode Mars – Mesec. Deluje povoljno do određenog momenta, ali gotovo uvek sleduje pad, gubitak ili stradanje, te gubitak stečene moći. Žak Kusto je ovde imao Merkur, a sin mu je stradao od davljenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK