Astrofon21

Beba u znaku Vage-Deca Vage instinktivno razumeju kada im stariji govore o crtanju po zidovima……

Beba Vaga je poslušna, nežna i šarmantna. Da bi se osećala sigurno, potrebno joj je da živi u harmoniji i mirnom okruženju, koje ne ograničava njenu slobodu. Beba Vaga je prilagodljivog karaktera, zbog čega je drugi poštuju i cene. Voli biti okružena porodicom i prijateljima. Ona je rodjeni posrednik i moguće je da rano uspe kao advokat ili sudija.
Ova beba ima izraženu potrebu za interakcijom sa drugim bebama. Uživa kada se nalazi u okruženju gde vlada harmonija. U zvezdama vazi za posrednika tako da će se uslovno rečeno smešiti i vama i drugima da bi svi bili zadovoljni. Obratite pažnju na očuvanje njenog imuniteta jer u zimskom periodu slabijeg zdravlja.Harizmatični, blagi, elegantni, romantični, intuitivni.

Bilo gde da je tenzija u kući, vaše dete Vaga će se prestrojiti na mirotvorca. Dete Vaga želi da se svi dobro slažu, i konflikti ih uznemiruju. Ako su rođeni u bučnoj i izražajnoj porodici, moraće naučiti da se afirmišu u takvom okruženju, što je vrlo teško za decu ovog horoskopskog znaka.
Generalno, harmonija je glavna briga za decu Vage, i oni će uraditi sve kako bi to i obezbedili. To uključuje nežnost prema roditeljima, braći, sestrama ili drugarima.
Deca Vage instinktivno razumeju kada im stariji govore o crtanju po zidovima. Oni su slatki i prirodno ljubazni. Ali, njihova potreba da ugode drugima može ih odvesti do problema.
Mogu biti neodlučni, u brizi da će njihova odluka nekom smetati ili će nekom povrediti osećanja. Njima je takođe teško da navode svoje mišljenje na pouzdan način, što znači da će dopustiti drugarima da vladaju nad njima jer se oni trude da svakome ugode.
Sa svetlije strane, njihove urođene socijalne veštine i jak osećaj za pravdu ih čini dobrim drugarima. Oni takođe imaju dobro razvijen osećaj ravnoteže i prefinjen ukus čak i u ranom uzrastu.
Prirodni pregovarači, deca Vage se ističu u povezivanju ljudi, stvaranju saradnje i traženju kompromisa pre nego sukoba. Kao roditelj Vage, vaš posao uključuje da ih pažljivo podučavate da su povremene nesuglasice prirodne i neizbežan deo naših života. Pomozite im da izgrade samopouzdanje i da shvate da to što su različitog mišljenja i pouzdani nije isto što i ofanzivni i tvrdoglavi.

Deca Vage pokazuju umetničke sklonosti već u najranijem dobu. Ona su graciozna i atraktivna u upoređenju sa drugim znakovima. Njih će učitelji najverovatnije izabrati da pevaju solo u školskom horu ili predstavljaju školu na naslovnoj strani školskih novina. Razlog za tu popularnost koja prelazi stvarne umetničke sposobnosti, je u njihovoj sposobnosti da se sa svima dobro slažu. U odnosu sa decom snažnije volje, dete Vage najverovatnije će se prilagoditi mišljenju drugog da bi održalo mirne odnose.

Njihova jednostavna blaga narav može ugroziti njihovo napredovanje, zato, pre svega, sa detetom Vagom treba raditi na razvijanju snage volje – volje da sve što započnu mogu pretvoriti u uspeh. Već u ranom dobu pokažite im da je za uspeh samo u 1/3 zaslužan talent, a da 2/3 čini predani rad i upornost.
Vage su ljupke i neće stvarati roditeljima puno problema. Međutim, i roditelj i dete Vage mogu ponekad biti frustrirani Vaginim poteškoćama kod donošenja odluka. To je deo njene prirode, koja konstantno preispituje i pokušava postići balans. Budite strpljivi i nemojte požurivati dete Vagu, naučite je kako doneti odluku i veštinama koje će joj u tome pomoći.
U važnim stvarima Vaga ipak uglavnom donese ispravne odluke, jer je vrlo okupirana pravednošću. Potreba za balansom omogućuje joj da sagleda obe strane, odnosno isti problem iz dva ugla. Dok se dete Vaga razvija vrlo verovatno će menjati svoje ponašanje, aktivnosti i stavove, i to možda iz jedne krajnosti u drugu, ali to je samo proces koji mora proći da bi našala svoj balans i postigla harmoniju koju traži u životu.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM