Balkanska magija dovodi voljenog na vaša vrata-Krila slepog miša, zečje šape ili vode okupanih mrtvaca, bilje, crveni i crni konci…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Krila slepog miša, zečje šape ili vode okupanih mrtvaca, bilje, crveni i crni konci – sve su to „alati“ kojima se služi vračara prilikom rituala koji ima namenu da pomogne bolesnima i nesrećnima.

Legenda govori da je Marko Kraljević bio zmajev sin, a da je svojoj družbenici vili Ravijojli naredio da mu brata podigne iz mrtvih. Otkad je veka i čoveka, magija je prisutna, pa i danas, u vreme visoke tehnologije, njena moć i uticaj ne jenjavaju.

Vračare iz Timočke krajine skupljaju se noću kod potoka, vodenica i raskrsnica, jer tu obavljaju svoje rituale. Zanimljivo je da u ovom kraju srpske i rumunske vračare vode jednu vrstu rata, jer je poznato da zle sile šalju preko Homoljskih planina, ali svaka sa svojih strana. Priča se da se baš u tom predelu mogu sresti vile i druge natprirodne pojave.

Bajalice se nasleđuju sa kolena na koleno, ali samo odabrana devojka može da nasledi tu „titulu“. Veruje se da, ako se posadi određeno seme baš u vreme kada nastupi suša i ako iz semena nikne drvo, ta devojka za koju je namenjeno nasleđe, dobija obuku od svoje mentorke.

Ritual jedne vračare tog kraja podrazumeva da ona stupa u kontakt sa nadljudskim bićima, a samo ona poznaje veštinu komunikacije. Međutim, postoje bajalice namenjene svima koje devojke praktikuju prizivajući ljubav i sreću u svoj život. Evo jedne koja, kako kažu, sigurno dovodi izabranika na vaš prag.

Nepohodno je da zvezdu Danicu pronađete na istočnoj strani. Dobro se koncentrišite, ni jednog momenta ne smete skrenuti pogled sa nje. Izgovarajte sledeće reči:

„Tražim do ludila u mene zaljubljenog sina (njegovo ime), pamet sam mu uzela, omađijala sam ga, srce sam mu uzela, omađijala sam ga. Kada spava da ne spava, kada jede da ne jede, dok mene (svoje ime) ne vidi.“

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €