ASTRO: Zemljani znakovi zodijaka ne menjaju svoje navike….Zemlja vlada materijalnim dobrima i praktičnim stvarima…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zemlja vlada materijalnim dobrima i praktičnim stvarima. Zajedničko zemljanim znakovima je da su skloni rutini, navikama i poštovanju tradicijonalnih vrednosti. Otkrivamo pojedine crte i karaktreistike znakova koji pripadaju zemljanom elementu.

BIK
Muškarac – Ne voli da preuzima inicijativu i nevoljno se upušta u bilo koju akciju. Međutim, kada se jednom odluči za izabranicu svog srca on se pretvara u velikog ljubavnika. On će svojoj saputnici pružiti sigurnost i zaštitu. Sa druge strane ume biti veoma posesivan i ljubomoran. Partnerku doživljava kao ličnu svojinu.

Žena – Ova se žena uspešno nosi sa svim životnim problemima. Ona ponekad ima impulsivnu narav. Svet posmatra kroz materijalnu, ali i realnu stranu. Voli ponekad trošiti novac i preko svog budžeta. Teško ju je obuzdati ako vidi dobar komad garderobe, tog momenta isti postaje njena opsesija.

DEVACA
Muškarac – Oni su oprezni i taktični. Kod njih vrlo dominira detaljna analiza. Ne podnose površnost i teško podpadaju pod tuđe uticaje. Kod suprotnog pola mu je bitna urednost i najmanji nemar se u ovom slučaju ne može tolerisati. Za njih važi detaljan pristup u svakom životnom segmentu.

Žena – Device se teško upuštaju u vezu zato što su veoma zahtevne i ove žene ne prihvataju ništa manje do savršenstva. Vrlo detaljno pristupaju svakoj tematici i njihova urednost i čistoća zauzimaju granice preterivanja. Neretko biraju partnere čije je zanimanje vezano za zdravstvo ili su i same u toj branši.

JARAC
Muškarac – Vrlo su kolegijalni i dobri su prijatelji. Oni cene tradicionalne vrednosti. Ipak, njihova glavna okupacija je posao i uspeh. Veoma su lojalni. Za partnerke biraju visokotolerantne osobe koje će ih podržati na putu karijere. Oni odišu autoritetom i mišljenja su da se strogo treba pridržavati pravila.

Žena – Kod žene Jarca su dom i porodica veoma važni. Nametnuto konzervativno vaspitanje će se manifestovati do kraja života. Tradicionalno će ga prenositi i na svoje potomke. Odstupanje od bilo kog vida njenog nametanja životnih strategija za nju će značiti veliku uvredu. Upuštaju se u veze samo ako su sigurne da će to biti na duge staze.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.