ASTRO: Zemljani znakovi zodijaka ne menjaju svoje navike….Zemlja vlada materijalnim dobrima i praktičnim stvarima…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zemlja vlada materijalnim dobrima i praktičnim stvarima. Zajedničko zemljanim znakovima je da su skloni rutini, navikama i poštovanju tradicijonalnih vrednosti. Otkrivamo pojedine crte i karaktreistike znakova koji pripadaju zemljanom elementu.

BIK
Muškarac – Ne voli da preuzima inicijativu i nevoljno se upušta u bilo koju akciju. Međutim, kada se jednom odluči za izabranicu svog srca on se pretvara u velikog ljubavnika. On će svojoj saputnici pružiti sigurnost i zaštitu. Sa druge strane ume biti veoma posesivan i ljubomoran. Partnerku doživljava kao ličnu svojinu.

Žena – Ova se žena uspešno nosi sa svim životnim problemima. Ona ponekad ima impulsivnu narav. Svet posmatra kroz materijalnu, ali i realnu stranu. Voli ponekad trošiti novac i preko svog budžeta. Teško ju je obuzdati ako vidi dobar komad garderobe, tog momenta isti postaje njena opsesija.

DEVACA
Muškarac – Oni su oprezni i taktični. Kod njih vrlo dominira detaljna analiza. Ne podnose površnost i teško podpadaju pod tuđe uticaje. Kod suprotnog pola mu je bitna urednost i najmanji nemar se u ovom slučaju ne može tolerisati. Za njih važi detaljan pristup u svakom životnom segmentu.

Žena – Device se teško upuštaju u vezu zato što su veoma zahtevne i ove žene ne prihvataju ništa manje do savršenstva. Vrlo detaljno pristupaju svakoj tematici i njihova urednost i čistoća zauzimaju granice preterivanja. Neretko biraju partnere čije je zanimanje vezano za zdravstvo ili su i same u toj branši.

JARAC
Muškarac – Vrlo su kolegijalni i dobri su prijatelji. Oni cene tradicionalne vrednosti. Ipak, njihova glavna okupacija je posao i uspeh. Veoma su lojalni. Za partnerke biraju visokotolerantne osobe koje će ih podržati na putu karijere. Oni odišu autoritetom i mišljenja su da se strogo treba pridržavati pravila.

Žena – Kod žene Jarca su dom i porodica veoma važni. Nametnuto konzervativno vaspitanje će se manifestovati do kraja života. Tradicionalno će ga prenositi i na svoje potomke. Odstupanje od bilo kog vida njenog nametanja životnih strategija za nju će značiti veliku uvredu. Upuštaju se u veze samo ako su sigurne da će to biti na duge staze.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €