ASTRO VOLIM, NE VOLIM: Šta nikako ne smete uskratiti Strelcu?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pratite sledeće instrukcije i nećete pogrešiti. Čime ćete Vagu oboriti s nogu i kako sa postupati sa emotivnim Ribama? Otkrivamo vam sitnice koje život znače.

OVAN

DA: Ovnovi su prirodno aktivni i imaju tendenciju ka njima sličnima. Povećajte tempo da biste bili u koraku sa njima. Oni vole i cene iskrene i jednostavne osobe. Sa njima budite otvoreni, zapravo, budite ono što jeste. Ako ste u vezi sa Ovnom, pokažite vaš entuzijazam na svim poljima. Zevanje ostavite za kasnije.
NE: Ne recite Ovnu da nije u pravu. To može izazvati burne reakcije. Oni su verni i strastveni ljubavnici, zato ne dozvolite da u njima tinja vatra ljubomore, neće vam to oprostiti. U njihovom prisustvu nema koketiranja sa drugima, osim ako ne želite da vam to bude poslednja želja.

BIK

DA: Stabilnost i pouzdanost su karakteristike Bika. Vezani su za ljude sa kojima su odrastali i proveli dosta vremena. Ako imate Bika za partnera, morate ulagati u estetske vrednosti, jer su veoma naklonjeni umetnosti. Oni vole žive boje i muziku. Cenite život sa materijalnog aspekta i uživajte u svom luksuzu koji novac pruža. Ako još umete da kuvate dobro, osvojili ste njegovo srce zauvek.
NE: Bik ne gubi lako živce, ali ne izazivajte sreću. Pripadnici ovog znaka su flegmatične prirode, ali ako im otvorite mračnu stranu, nećete ih prepoznati. Takav izliv će ostati zapamćen. Nikako ga ne forsirajte i ne ispoljavajte agresivno ponašanje, to remeti njegovu harmoniju. Glad može izazvati slične efekte.

BLIZANCI

DA: Ovo je veoma intelektualan i svestran znak. Ako imate Blizance za partnera morate uskladiti svoj intelekt sa njegovim da biste zadržali zen u vezi. Oni žele da budu mentalno stimulisani tako da morate biti dobri u konverzaciji. Vaš smisao za humor će naći prebivalište u srcu Blizanaca. Budite više komunikativni i sati će vam prolaziti kao minuti.
NE: Blizanci vole da rade više stvari u isto vreme, pa ako tražite stabilnost na pogrešnoj ste adresi. Nemojte ih uhoditi jer su nemirni i u stalnoj potrebi za promenama. Ovo pravilo bi trebali da usvojite ako ne mislite da ga zauvek izgubite.

RAK

DA: Pokušajte da se prilagodite promenljivom raspoloženju Raka. U jednom trenutku će se smejati, već u drugom će plakati. Moraćete da se pomirite sa osetljivim emocijama, jer su one kao plima u okeanu. Dodatni bonusi su ako volite da kuvate i imate naklonost prema poeziji.
NE: Lako su povredljivi, zato ne igrajte se sa Rakovim emocijama. Oni formiraju emotivne veze čak i sa predmetima, ne tražite od njih da se odreknu nekih starih krpa i suvenira. Takve stvari su od posebne vrednosti za njih. Ne pribegavajte kontradiktornosti, to će im samo stvoriti konfuziju.

LAV

DA: Ako imate Lava za partnera, poštujte njegove veličanstvene manire. Prihvatite njegov savet jer je on kralj džungle. On je šoumen, pa ako radi sve u velikom stilu, prihvatite. Lako padaju na laskanja jer imaju potrebe da budu u centru pažnje. I da, ne zaboravite da mu se divite.
NE: Nikada nemojte da povredite njegov ego. Ponos, ego i sujeta su paket koji ide uz Lava. Ne dirajte taj paket, još teže ćete omekšati njegov već autoritativni stav. Takođe, on ne voli negativne, sumorne i depresivne osobe. On je ipak sunčev znak.

DEVICA

DA: Devica je vrlo metodična i imaj veliki osećaj dužnosti. Međutim one su slepe za svoje greške. Tako da ako je imate za partnera, stavite akcenat na njene kvalitete. Pokažite interesovanje za ono što radite i ona će vam rado priteći u pomoć. Oslanjate se na svoje mentalne moći, a ne na fizičku snagu.
NE: Ne gurajte Devicu u centar zbivanja osima ako ona sama to ne učini. One su stidljive i rezervisane po prirodi, pa ne vole da su u fokusu. Imaju tajne koje ne žele da obelodane, ako ih možda i saznate, nikada ne priznajte da znate nešto o tome.

VAGA

DA: Vage teže harmoniji i miru u svim njihovim odnosima. Venera im daje lepotu, pa one ispoljavaju slabost prema ljudima koji im upućuju komplimente. Možete pomoći Vagi ako joj pružite ujedinjeno i ravnopravno partnerstvo. Ako je imate za partnera možete biti sigurni da ćete sa njom podeliti prijatne i lepe trenutke.
NE: Nemojte započinjati raspravu i diskusiju, osim ako ne znate kako da skratite vreme. One mrze da gube i tokom svađe mogu otići u krajnosti. Ne izazivajte Vagu partnera u donošenju odluka, jer od previše vaganja možda ipak neće biti u stanju da donese konačnu. Budite strpljivi.

ŠKORPIJA

DA: Škorpije su pune strasti i želje za životom. Podesite se na njihovu talasnu dužinu i možete uživati u harmoniji sa njima. One su lojalne I nikada ne zaboravljaju lepe stvari koje im činite. Ako želite ljubav sa Škorpijom, prepustite se strastima I intenzitetu emocija I shvatićete koliko život može biti lep sa njima.
NE: Škorpija je vrlo strastvena, ali i žestoko posesivna. Ona želi da poseduje vaš um, telo i dušu. Ne dozvolite da seme zavisti raste u njima inače ćete trpeti agoniju ljubomore i nezadovoljstva. Ona ima eksplozivne strasti, zato vodite računa kako rukujete njima. Ne flertujte okolo u njenom prisustvu.

STRELAC

DA: Možete uživati sa njim u njihovom poletu i entuzijazmu. Oni su balon uzbuđenja. Ako imate ista interesovanja i hobije, život vam može biti ispunjen prelepim iskustvima. Oni su iskreni i otvoreni, pa ako želite direktan pristup obratite se njima. Budite puni optimizma i Strelac je vaš.
NE: Strelac je strogo nezavisan i ne toleriše nikakva ograničenja. Ne pokušavajte da ga zadržavate u životu. Pustite ga da uživa svoju slobodu i ako vas nosi u srcu, vraćaće vam se. ne iritirajte ga sa predugačkim predavanjima. Oni su iskreni do granica nepristojnosti, pa se ne osećajte uvređeno na neke izjave.

JARAC

DA: Jarčevi su jaki i pouzdani. Dakle, ako bi dali novac na poverenje ikome, onda je to ovaj znak. Oni su praktični i konzervativni, pa očekuju da budete svedenih boja u njihovom prisustvu. Oni postavljaju određene standarde i nastojaće da ih održe po svaku cenu. Za njih je socijalna slika jako važna u životu.
NE: Ne očekujte od Jarca da otvori svoje srce i ispolji sve svoje emocije prema vama. Oni su veoma tajanstveni i suzdržani. Vrlo su temeljni u svojim obavezama i preziru aljkavost. Škrti su i ekonomični, pa ne očekujte raskošne poklone. Ako i dobijete, to će biti neki veoma redak primerak koji ima praktičnu namenu. I bez romantike, molim.

VODOLIJA

DA: Vodolije su prijateljski nastrojen fascinantan znak. Oni imaju duboko znanje o mnogim temama i možete sa njima razgovarati satima, a da vam ne bude dosadno. U stanju su da pruže neverovatno mnogo ljubavi. Imaju vrlo široke vidike i možete se opustiti pored njih. Uvek će podržati vaše humanitarne akcije. Da bi se emotivno vezala za vas, morate posedovati misteriozan i intrigantan kvalitet.
NE: Nemojte planirati i očekivati normalan, jednostavan i predvidiv život sa Vodolijom. Mogu ići u bilo kom pravcu ne davajući nikakva prethodna obaveštenja. Oni su u osnovi vrlo uznemireni i brzo im sve dosadi. Iako su veoma otvoreni ipak ne očekujte da će vam otkriti sva svoja osećanja. Samostalni su i vrlo često su čudni drugima.

RIBE

DA: Ribe su osetljive i šarmantne. Ako ste u potrazi za nekim ko može da razume vaša osećanja onda ste naišli na pravu osobu. Treba da cenite i njena osećanja, ona će vam biti privržena. One su rođeni sanjari, pa možete sa ovakvim ljubavnikom izgraditi palate, ali u stvarnom životu to može ići malo teže.
NE: Od njih ne treba očekivati da imaju velike ambicije. Nije da vole da žive na ivici siromaštva, ali nemaju iskrene želje za sticanjem bogatstva. Uvek morate biti na oprezu sa osećanjima jer su veoma osetljiva. U stanju su da se dave u svojim suzama. To treba razumeti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €