ASTRO: Vodolije na polaganju testa emocija 2021. godine(ASTROLOGIJA)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tokom ove godine nećete osećati toliki pritisak sa svih strana. Vaša snaga i energija se suočavajau u periodu 2021. Poslušajte svoje unutrašnje porive, izjasnite se drugima samouvereno i nastavite svojim putem. Ne dozvolite da ne iskoristite planetarne aspekte i pokažete sav svoj potencijal. Na društveni život će vam odlaziti veći deo vremena. Jupiter će vam pomoći da idete za vašim ambicijama i idealima u životu. Neki osećaj usamljenosti će vas čekati krajem godine. Budite spremni na to.

KARIJERA

Profesionalni život tokom 2021. godine neće biti zanimljiv kao što je bio prethodnih nekoliko godina. Ne očekujte da ćete baš tokom cele godine hodati po laticama ruža. Situacije će se zagrevati i bićete prinuđeni da menjate rutu. Na dobitku ste jer ste naoružani iskustvom. Potrebno je da mobilišete vaše energetske rezerve da bi ste se uspeli na lestvicu iznad u profesionalnom polju. Vaši saradnici će svakako primetiti vaša zalaganja. Nastavite tim tempom i kreativnim talentima u oblasti karijere.

LJUBAV

Tokom godine vaš ljubavni život će biti mnogo više stabilizovan. Međutim, neki mračniji momenti su predviđeni u vidu privremenih odvajanja ili raskoraka u odnosima. Na trenutke, biće neizvesnosti na emotivnom planu. Prijatelji će imati vodeću ulogu u tome procesu, davaće vam podršku i smernice. Primirje i poboljšanje na ovom polju očekujte krajem godine kad će slobodnima biti otvorena opcija za veoma zanimljiva poznanstva. Onima koji su u vezi predstoji savladavanje novih lekcija, ako ispite položite, računajte da ste naišli na životnog saputnika. Treba preduzeti određene poteze i doneti konačne odluke.

FINANSIJE

Očekujte stabilnu finansijsku situaciju tokom 2021. Postavite prioritete i fokusirajte se na ono sa čime raspolažete. Izbegavajte ekstravagantne momente i širokogrudost. Odustanite od nekih većih planova investiranja. Sredinom godine će biti dosta troškova sa mnogo strana. Napravite kompromis sa štednjom. Poslednja polovina godine predviđa troškove vezane za nekretnine ili investicije. Sejte sad, ubirajte kasnije.

ZDRAVLJE

Planete vam poručuju da biste morali vašu ishranu dovesti u red. Nemojte biti popustljivi u tom procesu. Proverite vaš imunitet i na osnovu toga i saveta sa nutricionistom napravite nov režim. Osećaćete se bolje, a vašem organizmu je to neophodno. Upražnjavajte treninge, ali ne forsirajte se previše.

PORODICA

Pojaviće se izvesni problemi tokom 2015. u porodičnom okruženju. Problemi mogu nastati iz neprijateljskog okruženja i mogu kočiti vaš lični i porodični razvoj. Odvajanje od porodice nije isključeno tokom godine. Preovladavaće svađe i nesporazumi. Mogu iskrsnuti neka pravna pitanja i rashodi u domu.

PUTOVANJA

Opcije za putovanja postoje, ali ovde će se nuditi šanse za neke kraće relacije. Indicija za puteve u inostranstvo nema, ali ne znači da ih neće biti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €