Astrofon21

ASTRO VODOLIJA: Vodolija i ostali znakovi Zodijaka-Vodolija je prijateljska i nekonvencionalana vrsta koju sve zanima…..

Vodolija je prijateljska i nekonvencionalana vrsta koju sve zanima. Lako sklapa poznanastva, ali ne odustaje od svoje nezavisnosti. Ona se slepo drži svoje slobode. Kako fukcioniše sa ostalim znakovima, proverite.

VODOLIJA I OVAN

Ovakvi se odnosi obično završavaju iskrenim prijateljstvom. Kada se ne usklade kao emotivni partneri, oni ostaju u skladnim odnosima i kad se bura smiri imaju određeno međusobno poštovanje. Vodolija ima tendenciju da još izvesno vreme gaji emotivnu naklonost ka Ovnu.

VODOLIJA I BIK
Ovo je nespojiva kombinacija. Dok Vodolija razmatra opcije budućnosti, Bik je znak koji je strogo vezan za sadašnjost. Težnja ka slobodi i netradicionalnim odnosima, liberalnih poimanja kod Bika stvara opšte nerazumevanje.

VODOLIJA I BLIZANCI
U ovom sklopu postoji neprevaziđena energija. Seksulani odnosi mogu biti fantastični do osećaja astralne projekcije. Ovaj par pretenduje prijateljski odnos uz „beneficije“ i to na obostrano zadovoljstvo. Niko ovde ne trpi da mu sloboda bude ugrožena. Savršen sklop.

VODOLIJA I RAK
Svako ima sopstvene životne principe zbog kojih se teško odlučuje na dalje susrete i ljubavnu vezu. Ipak, Vodoliji imponuje da ima pored sebe zanosnog i šarmantnog partnera koji ima prefinjene manire. Ali to bi bilo sve iz ovog odnosa. Pre bi opstala prijateljska veza između njih.

VODOLIJA I LAV
Ponos i tvrdoglavost su vezane karakteristike za ovaj par, mada ova veza može dobro funkcionisati, jer će Lav iskreno imponovati Vodoliji, te će ga ovaj hvaliti bez imalo preterivanja u svojim izjavama. Veći problem u ovoj vezi predstavlja stalna želja Vodolije za novim, što Lav neće shvatiti, nego će potražiti novu osobu kojoj će biti centar sveta.

VODOLIJA I DEVICA
Vodolija se kreće kroz život tražeći čisto duhovno prosvetljenje, a Devica je intelektualna. Devicu zanima kako i zašto, dok je Vodolija jednostavno usredsređena na ono što je u tom trenu zanima, bilo praktično ili ne, i obično se pita šta je sledeće. Teško da ovde može doći do međusobnog razumevanja.

VODOLIJA I VAGA
Vi možete pričati celu noć i još… Ovde se radi o izuzetnoj mentalnoj povezanosti. Vodolija ima tendenciju da usreći Vagu svojim nesvakidašnjim idejama i iznenađenjima. Oboje teže liberalnom odnosu.

VODOLIJA I ŠKORPIJA
Ovde se radi o nestabilnoj mešavini. Škorpija je zaokupirana dubokim emocijama, Vodolija sopstvenim idejama. Zajedničko funkcionisanje je moguće, ali kada bi de prevazišla Škorpijna posesivnost i Vodolijna nezavisnost.

VODOLIJA I STRELAC
Oba znaka su neukrotiva. U ovom slučaju ozbiljan nedostatak je antitalenat za domaćinstvo. Odlična prijateljska i površna kombinacija bez preudiciranja da dođe do stabilnog trajnog odnosa.

VODOLIJA I JARAC
Jarac je tradicionalista koji se drži sistema, a Vodolija individualista koji voli da ga ruši. Vodolija je usmeren ka budućnosti, dok je Jarac simbol prošlosti. U ovoj kombinaciji Jarac je apsolutno bespomoćan. Postoji mogućnost da nervirate jedno drugo.

VODOLIJA I VODOLIJA
Vaš odnos je društven i vi ste u konstantnom pokretu. Ne mogu se ni zamisliti događaju i žurke koje vi organizujete zajedno. Vi ste kombinacija veoma jake mentalne veze, romantično, to je druga priča.

VODOLIJA I RIBE
Na početku ova veza obećava, ali na duge staze daje razočarenje. Ribe su previše osetljive da bi bile sa nekim tako „otkačenim“ i intelektualnim kao što je Vodolija.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK