ASTRO: Vaš znak određuje da li ste za ozbiljnu vezu ili instant seks-Astrološki profil govori kakve sklonosti imamo u partnerstvu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrološki profil govori kakve sklonosti imamo u partnerstvu. Škorpije su najvernije, dok Ribe imaju drugačiji pristup lojalnosti.

OVAN
Ovaj znak se vrlo brzo zaljubljuje. Ipak, prave emocije ovde se teško razvijaju. Ovnovima je libido pojačan i vrlo su aktivni. Ne znači da ne daju prostor trajnom odnosu, ali akcenat je na seksu.

BIK

Bik ostaje u vezi dok seksualni život funkcioniše. Umeju da budu verni i potpuno predani. Oni pripadaju u kategoriju znakova koji teže stabilnim odnosima i vezama, ali samo dok je seksualni život u funkciji.

BLIZANCI
Ako mu pružite dovoljno akcije i održavate ga na „tankom ledu“, dotle će biti zainteresovan za vas. Od igrica ne odustajte, jer ako malo predahnete, njega je već život uputio na drugu stranu. Zato, ako imate energije, samo napred, ali ako težite stabilnosti, odustanite u startu.

RAK
Ovo je tipičan predstavnik stabilne i harmonične veze. Rak na drugo ne pristaje. Njega izazovi i avanture samo mogu duboko da povrede. On se vezuje i na emotivnom i na mentalnom nivou i traži konstantne potvrde sigurnosti na emotivnom planu.

LAV
Lav obožava igre zavođenja, ali kad se zaljubi to ume da pokaže više i bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka. Sa druge strane, on preferira i avanture u vidu satisfakcije i samopotvrđivanja. Ipak, mora uvek da ima stalnog partnera u vidu podrške u životu.

DEVICA
Dokle god su u prvom planu materijalna dobit, status i društveni ugled Devica će održavati vezu. Ona veoma racionalno stupa i u brak, a seks je tek oruđe kojim će se poslužiti da pridobije naklonost. Avantura u njenom rečniku ne postoji.

VAGA
Vaga je znak koji naprosto ne ume da bude sam. One na samoću nisu imune i neretko se dešava da im se preklapaju bivša i buduća veza. Ponekad upadnu u dilemu, jer nove situacije izazivaju nesigurnost. Ako je emotivno polje nestabilno mogu biti veoma potištene.

ŠKORPIJA
Škorpije spadaju u najvernije znakove Zodijaka. Ipak, njihov partner je u stalnoj situaciji da se bori sa konkurencijom, a to izaziva konstantnu sumnju zbog čega sleduju nesuglasice. Seks je bitan faktor veze, ali ne sme biti na površnom nivou.

STRELAC
Strelac ne ume biti predan samo jednoj osobi. Njegov je duh uvek žedan avanture i njegova sloboda je bitnija od bilo koje vrste emotivne pripadnosti. Od njih se vernost ne može očekivati, stoga partner mora imati veliki prag tolerancije.

JARAC
Po svim principima tradicije Jarac se ne upušta u površne odnose i to pravilo važi u svim sferama njegovog života. Njega je teško pridobiti za partnera, ali ako se on odluči na taj potez, to je veza na duge staze.

VODOLIJA
Ovo je nemiran znak i njegovu pažnju je teško zadržati. Vodolija je uvek u potrazi za novim idejama i partnera može imati više kao prijatelja koji je ne sme sputavati. Posesivnost i ljubomora su ovde potpuno nepoželjne.

RIBE
Ribe preferiraju veze koje će trajati ceo život. Međutim, njeni snovi je mogu odvesti i na neke „zabranjene“ terene. Vernost iz njene perspektive ima drugačiju definiciju. Telesna zadovoljstva su selektovana, dok je emocija potpuno uzvišeno stanje uma.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €