ASTRO: Vagama je godina obojena emocijama (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima ova godina će biti dobra za vas. Mogli bi da napravite dobar napredak i vašem životu. Vaša energija će biti usmerena u pravcu ostvarivanja primarnih ciljeva. Vaša kreativnost biće posebno naglašena i umetnički talent bi mogao doći do izražaja. Međutim, morate biti u stanju da razlikujete stvarnost od imaginacije. Moguće je da pokažete malo više nestrpljivosti nego što bi trebalo. Put kompromisa je garancija dobrog života. Očekujte realizaciju vaših nadanja u ovoj godini.

KARIJERA

Tokom godine neće biti posebnih prepreka u poslovnim projektima. Držite se vaše politike i pokušaja da se domognete onoga što vam zaista pripada. Sa kolegama i predpostavljenima pokušajte da napravite balans, makar vi to umete. Vi ćete predvideti sve probleme i zbog toga će vam se mnogi obraćati za pomoć. Sredinom godine moguća je stagnacija, ali krajem godine predstoji velika promena na ovom polju.

LJUBAV

2021. godina pruža mogućnost zbližavanja sa voljenom osobom. Na ovom polju predstoji znatno bolja komunikacija. Biće dosta romantike i ljubav će se osećati u vazduhu. Uzajamno poverenje i sreća pružaju vam sjajne mogućnosti za zajednički život. Pokušajte da izbegnete svoje posesivne izlivee ili ih makar zakamuflirajte da ne biste pokvarili ovo što vam planete nude. Pozitivan pristup će samo rasplamsati savršenstvo sklada. Otvaranje je mnogo važno u ovom periodu, iskažite sve što vam je na srcu.

FINANSIJE

Ovo je polje koje će tokom 2021. da stagnira. Period frustracija i nevolja na ovom planu biće veoma dominantan sredinom godine. Ovde je ključna reč strpljenje. Naporan rad i posvećenost biće prioritet u ovom periodu. Budite štedljivi i dobro osmislite plan troškova. Neke rashode bi mogli da previdite. Poslušajte savete prijatelja, jer vi ne možete biti sami u vreme finansijske nesigurnosti.

ZDRAVLJE

Vaš metaboljitam će iziskivati više energije. Planete će vas tokom godine štititi od ozbiljnijih zdravstvenih problema, mada povremene manje tegobe mogu se pojaviti. Ne forsirajte previše vaše telo i duh tokom godine.

PORODICA

Ovo će biti jedan od ne tako sjajnih frontova ove godine. Suočavaćete se sa brigama i strahovima u domaćinstvu tokom 2021. Neusklađenost na finansijskom nivou mogla bi da kulminira. Šanse za odvajanje i preseljenje mogu biti ponuđena opcija za mlađe pripadnike ovog znaka. Za one koji su u braku, neka što manje vremena provode u domu.

PUTOVANJA

Savršena godina za putovanja. Čak se otvara mogućnost ostavrivanja karijere u inostranstvu. Preporučuje vam se da tokom godine menjate mesto boravka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €