ASTRO TRPEZA: Ribe i Škorpija se tope u alkoholu, Bik i Lav se otimaju oko mesa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Obilju ukusa malo ko može odeoleti, a u tome se bore za top mesto Vage i Bikovi.

OVAN

Pripadnici ovog znaka uživaju punu trpezu i obilje. Oni uživaju ulogu domaćina i pobrinuće se za svakog gosta pojedinačno. Oni će svakom jelu naći prigovor, ali će probati od svega po malo. Pronaćiće mesta i za desert.

BIK

Ovo su najveći gurmani Zodijaka. Oni uživaju i u pripremi, ali još više u ukusima. Dok njih posmatrate prilikom obroka, teško da im se i sami nećete pridružiti. On to radi sa umetnošću. Nakon obroka, obavezno se mora zasladiti nečim. Ume im čak pripasti muka.

BLIZANCI

Ne bi se moglo reći da im hrana nije bitna, ali njima je mnogo važniji onaj deo zabave, druženja i okupa za trpezom. Oni često nemaju vremena za obroke, pa neretko jedu “s nogu“. Imaju svojih par omiljenih jela. Umeju preterati sa alkoholom.

RAK

Pripadnici ovog znaka obožavaju porodična okupljanja i pronalaze se u pripremanju hrane. Oni ovim pokazuju veliku umetnost i naklonost. Oni su veliki uživaoci vina i degustatori svojih dela. Za njih je hrana glavni izvor zdravlja, ljubavi i blagostanja.

LAV

Lav će se naći na počasnom mestu, na čelu stola. Potrudiće se da ugrabe najbolje za sebe i da se prvi posluže. Iako uživaju u hrani, oni neće preterivati u obrocima. Posle jela praktikuju da malo odremaju.

DEVICA

Devica će najveći deo vremena provesti u pripremama, što podrazumeva uređenje, kao i perfektno postavljen sto. Ona svoje obroke svodi na minimum i dobro biraju šta će jesti. Njihova je ishrana zahtevna u smislu pažljivo biranih namirnica. Zdravlje je najbitnije.

VAGA

Vaga je sklona da preteruje kao I Bik. Sa tom razlikom što joj je bitno i koliko boja obitava na stolu. Vole da probaju razne specijalitete i da uvek otkrivaju neke nove ukuse. Ovaj znak preferira slatkiše najviše od svih. One istinski uživaju u ukusima slatkog.

ŠKORPIJA

Ona će birati manja porodična okupljanja i intimnu atmosferu prilikom obroka. Uživa u orjentalnim ukusima i začinjenoj hrani. Uz hranu je neizistavna stavka aperativa, a posle obroka nekog jakog vina.

STRELAC

Pripadnici ovog znaka skloni su preterivanju u hrani. Njima zapravo nedostaje energije jer su većinom vremena u pokretu. Sve što je na stolu, naprosto se mora probati. Svaka vrsta druženja im je imerativ, oni vole kada im je kuća puna.

JARAC

Kod Jarca mora sve biti strogo isplanirano. Troškovi oko hrane moraju da se svedu i iskalkulišu. Uživaće u svakoj vrsti organizacije. Za stolom će pokrenuti razgovor kako niko ne bi bio zapostavljen. Njima je hrana samo fiziološka potreba koja treba biti skromno namirena.

VODOLIJA

Vodolija spada u najbolje domaćine, pa čak i ako se pojavite nenajavljeni, ugostiće vas srdačno. Mašti na volju, ponudiće vam nove ukuse, a dekoracijom bi vas mogli fascinirati. Ipak, oni će više uživati u čašici posle.

RIBE

Sklone su preterivanju, ali od obilnih obroka ne odustaju jer se prepuštaju trenutnom osećaju zadovoljstva koje im hrana pruža. Posle toga će se rado upustiti u piće. More alkohola za njih je standardna doza.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.