ASTRO SUPERHEROJI: Lav vladar vatre, Strelac detektor laži…Devica bi bila ljudski tornado, Škorpija pronicitelj duše, a vi?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Prema njihovim karakternim osobinama i afinitetima, da se svakom horoskopskom znaku pripiše jedna supermoć, Devica bi bila ljudski tornado, Škorpija pronicitelj duše, a vi?

OVAN – neograničena energija
Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, sa posebnim moćima koje se skrivaju u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji žarko žele ostvariti – to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu – sve kako bi dobili to što žele.

BIK- supersnaga
Ne kaže se uzalud „jak kao bik“. Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje sa teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi.

BLIZANCi – mentalno snimanje
Pripadnici ovog znaka u svetu superjunaka bi bili oni koji imaju neverovatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija u zapanjujuće kratkom roku. Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

RAK – moć saosećanja
Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni shvatiti i razumeti sve ljudske motive oko sebe, povezati se sa svakim emotivnim stanjem i uspostaviti vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

LAV – gospodar vatre
Njihov vreo temperament udružen sa moći koju dobijaju od Sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni je mogu stvoriti ni iz čega – samo ako se malo naljute, ali i istom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

DEVICA – ljudski tornado
Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i „usisati“ ih kao tornado, koji je otišao pre nego je objasnio što je hteo, ali budite uvereni da je to i dobio.

VAGA – menjanje oblika
Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost – moć prilagođavanja. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju menjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta im moć omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

ŠKORPIJA – pronicatelj duše
Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu „čitanja“ tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proniknuti osećaj li bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

STRELAC – detektor laži
Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost toga da vrlo lako „izvače“ istinu iz nekog. Zato bi oni u svetu superjunaka definitivno bili ljudski „detektor laži“, no do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sagovornika zavedu i natjeraju da sam izda svoje prave namere.

JARAC – upravljač misli
Pripadnike ovog znaka krasi neverovatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama “ubacuju“ ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i sprovedu volju Jarca u delo.

VODOLIJA – nestajanje
Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća – ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost odsustvovanja omogućuje im da „oblete“ svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverovatne situacije.

RIBE – tvorci svetova
Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u realnom svetu su poprilično neverovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svetova po svojoj volji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €