ASTRO SUGESTIJA: Lava ne savetujte, Ovan je stvorio svet

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanci menjaju mišljenje iz trenutka u trenutak, Rakovima treba vremena da donesu konačnu odluku. Koliko držite do svog stava ili ste ipak podložni uticaju drugih, otkrijte ovde.

OVAN

Njegovo i samo njegovo mišljenje je jedino ispravno. I ako čuje dobar savet, neće priznati da je bolji od njegove ideje, ali će se truditi po svaku cenu da ga prisvoji kao sopstveno.

BIK

Kakva tvrdoglavost! Ne treba ni pokušavati uticati u nekim njegovim ustaljenim principima. Dok još stav nije izgrađen, može se i pričati.

BLIZANCI

Vrlo su skloni sugestijama. Na njih se može lako izvršiti uticaj, samo se postavlja pitanje da li će se pojaviti neka treća opcija.

RAK

Rakovi će se uvek konsultovati sa svojim bližnjima u donošenju bilo kakvih odluka. Na njih se može uticati, ali im treba suptilan pristup, u suprotnom, pobeći če.

LAV

Čitaj Ovan. Vrlo slična je situacija sa Lavovima, sugestija u kontekstu kritike, naići će kod pripadnika ovog znaka na prezir.

DEVICA

Devica je dosta fleksibilna po pitanju uticaja sa strane. Takođe, i ona voli da bude u ulozi savetnika, pa je ovde diskusija uvek uzajamna.

VAGA

Vaga je sklona sugestijama, a posebno ako su njeni estetski domeni u pitanju. Mada je veoma neodlučna ona je uvek u konfuziji, ali ima talent da doneste ispravnu odluku.

ŠKORPIJA

Svaki pokušaj da se Škorpiji priđe nekim savetom, dovodi u pitanje dal je reč o teoriji zavere. Ipak ona se isključivo oslanja na svoju intuiciju koja je uglavnom nepogrešiva.

STRELAC

Savršen sagovornik, isto tako i dobar slušalac, Strelac poštuje tuđa mišljenja i u kombinaciji sa sopstvenim on donosi konačnu odluku.

JARAC

Jarcu može sugerisati jedino neko ko je po statusu jači od njega. Tuđe mišljenje osatlih, pa i najbližih on ne uzima u obzir.

VODOLIJA

Svaka sugestija je dobrodošla jer iz nje proizilaze nove ideje. Kako će to samo Vodolija konstruisati.

RIBE

Koliko je moguće ući u realnu komunikaciju u ovom slučaju? Predpostavka je da treba imati dovoljno vremena na raspolaganju da bi uopšte mogli prizemljiti Ribe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.