ASTRO: Strelčeve očekuju radikalne promene (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tokom godine planete će vam pomoći da imate jasniju sliku o sebi. Moglo bi da se ostvari više toga na svim poljima u odnosu na prethodan period. Bićete prinuđeni da postavite svoje prioritete. Ne dozvolite da vas savlada pesimizam. Predstoje vam velike promene po pitanju karaktera i navika. 2021. je obeležena samousavršavanjem.

KARIJERA

Dosta energije ćete usmeriti ka ovom polju tokom 2021. godine. Biće dosta mogućnosti i prostora za saradnju sa drugima i ekspanziju poslovanja. Oni koji su u umetničkim vodama, nailaziće na mnoštvo novih ideja. Tokom prve polovine godine verovatno će biti nekih zastoja u komunikaciji sa saradnicima. Takođe, budite spremni da se suočite sa izvesnim blokadama na planu realizacije vaših projekata. Timski rad vam neće ići na ruku. Oslonite se na vaš unutrašnji potencijal. Ako budete dovoljno istrajni, očekujte garantovane rezultate krajem godine.

LJUBAV

Tokom 2021. uspećete da održite odnose koji su se pojavili u vašem životu u prethodne tri godine. Uživajte u društvu izbegavajući impulsivne momente, jer izvesno je da ćete naići na negativne odgovore sa druge strane.Ovo je godina u kojoj ćete biti atraktivniji i reprezetativniji suprotnom polu, zahvaljujući unutrašnjem čišćenju koje ste imali prethodni period. Međutim, budite oprezni u svojim emotivnim pristupima, Saturn koji se nalazi u vašem znaku, može da vas učini kontradiktornim. Sa druge strane dobra volja i poštovanje će uroditi plodom. Strpljenje i tolerancija su ključne reči za uspeh na ovom polju. Trudite se da posvetite dovoljno pažnje partneru čak i ako vaš duh bude opterećen. Dosta druženja će vam pomoći da se pojedini odnosi stabilizuju. Vreme je za pozitivne misli.

FINANSIJE

Zahvaljujući napornom radu u prethodnom periodu vaše finansije tokom 2021. godine će se obnoviti. Nemojte biti zadovoljni samo pokrivanjem dugova, vi u ovoj godini možete postići mnogo više. Treba da se stekne stabilnost na materijalnom planu. Izbegavajte neoprezne kupovine jer izvesni su neki neophodni troškovi. Potrebno je da stabilizujete svoj budžet i pokušate da mudro raspolažete vašim sredstvima. Ovo nije vreme da se prepuštate zadovoljstvima, jer “ružičasti“ period sleduje tek krajem godine. Čuvajte se prevara i dobro proverite sve pre nego potpisujete bilo šta vezano za finansijske transakcije. Neki veliki priliv je moguć sredinom godine, budite pažljivi sa tim.

ZDRAVLJE

Opustite se i podmladite svoju dušu i telo. Vaš duh će se napajati pozitivnom energijom tokom cele godine. Manji zdravstveni problemi mogući su sredinom godine. Pojačana nervoza ili lošija ishrana će biti uzrok tome.

PORODICA

Za Strelčeve predstoji neka vrsta poremećaja u porodičnom životu tokom prve polovine godine. Za drugu polovinu godine predviđa se još lošija situacija. Samo napor, iskrena posvećenost i prilagođavanje može doneti boljitak na ovom polju. Verovatno je da ćete se suočiti sa neželjenim smetnjama i preprekama u porodičnim poslovima i obavezama. Naićićete na nerazumevanje od članova porodice posebno ako je reč o partneru. Postavljaće vam se dosta testova koje ćete morati da rešavate.

PUTOVANJA

Povoljna godina za putovanja, a naročito će biti vezana za ostvarivanje finansijskih sredsava. Mogli biste da posetite mesta o kojim sanjate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK