Astrofon21

ASTRO STRELAC: Kako se slaže sa ostalim znakovima horoskopa?Teška romantika ovde „ne pije vodu“……

Nepredvidljivost je ono što karakteriše Strelca. Pravilo koje se mora ispoštovati za ovaj znak je „Ne zatvaraj me ku kavez“. Teška romantika ovde „ne pije vodu“. On voli da bude slobodnog duha I uživa u iznenađenjima, a kako se slaže sa sotalim znakovima, saznajte.

STRELAC I OVAN

Podsticajan odnos dva vatrena znaka. Povezanost je na dubokom nivou i u ovom slučaju odnos je dugotrajan. Ovo je idealna kombinacija za bračne odnose. Ovnovu površnost često dopunjuje Strelčev duhovni pristup.

STRELAC I BIK
Usled nepomirljivih razlika prirode ovde bi dolazilo do čestih nesuglasica. Konstantna težnja za avanturama od strane Strelca nailazi na nerazumevanje statičnog Bika koji se teže adaptira na promene bilo koje vrste.

STRELAC I BLIZANAC
Ovo su dva suprotna znaka koja imaju više zajedničkih karakteristika nego što bi se moglo pretpostaviti. Blizanci su gospodari „nižeg uma“, dok su Strelčevi „višeg intelekta“. Ovde je komunikacija vrlo izražena i ova dva znaka se savršeno verbalno razumeju. Može se započeti milijardu projekata. Spoj ova dva znaka je idealna kombinacija.

STRELAC I RAK
Ne, nikako! Ovo je priča o dva različita, nepomirljiva senzibiliteta. Asocira na sado-mazohistički odnos. Rak je čuvar tradicije vezan za porodične vrednosti dok Strelca vuku daljine i otkrivanja novih horizonata. Vrlo se lako odvajaju od porodice i nastavljaju svojim putem. To je za Raka ipak teška priča.

STRELAC I LAV
Imamo bingo kombinaciju. Potpuna kompatibilnost. U nekim stvarima su slični, u nekim različiti, ali bitno je da su slični tamo gde treba, a različiti u onim karakteristikama koje nisu primarne. Što je još važnije, ovde dominira strast i problemi se rešavaju upravo tim ključem.

STRELAC I DEVICA
Inteligentni Strelac lako će osvojiti Devicu, jer će u svakom trenutku tačno znati šta Devici treba i kakve su joj želje. Međutim, to će biti samo početni zanos. Strelac nije sklon sređenom i mirnom životu što Devica očekuje od svoga partnera. Iako Devica po svojoj prirodi nije ljubomorna osoba Strelac bi u njoj mogao pobuditi takve osećaje. Zajednička im je ljubav prema prirodi i putovanjima pa ih i to može spojiti.

STRELAC I VAGA
Potreba za avanturom može izazvati izvesne ispade ljubomore kod Vage, njen šarn obično uspeva da vrati „zabludelu ovčicu“. Ovo je jednostavno prirodan par uprkos ovom primeru.

STRELAC I ŠKORPIJA
Dok je Škorpija komlikovana i tajanstevena, Strelac je neposredan i isktren. Kombinacija vode i vatre ne doživljava stapanje. Ovde je misija spajanja već u startu osuđena na neuspeh.

STRELAC I STRELAC
Kao dva Don Kihota, vi se odlično razumete. Večno mladi u duši, zajedno se upuštate u avanture i delite iste ambicije. Vi definitivno zabavljate jedno drugo. Međutim, kada dođe do realnih porblema skloni ste da se obostrano povučete.

STRELAC I JARAC
Jaraca fascinira Strelčeva energija, a Strelac je zapanjen organizovanošću ovog znaka. Ipak, ovde se radi o dve suprotnosti karaktera. Strelac ne može da ispuni Jarčeve striktne norme ponašanja.

STRELAC I VODOLIJA
Oba znaka su neukrotiva. U ovom slučaju ozbiljan nedostatak je antitalenat za domaćinstvo. Odlična prijateljska i površna kombinacija bez preudiciranja da dođe do stabilnog trajnog odnosa.

STRELAC I RIBE
Oba znaka su sklona sanarenju. Međutim, Ribe su suviše pasivne da svoje snove realizuju i u stanju su da se zadovolje svojim imaginarnim svetom. Strelac svoje snove pretvora u stvarnost, pa ga inertnost vrlo brzo „ohladi“.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK