ASTRO ŠPIJUN: Mi znamo šta vi radite na Fejsbuku!Blizanci i Vodolije su najveštiji u komunikaciji, Lav se na Fejsbuku bavi ličnom promocijom!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Blizanci i Vodolije su najveštiji u komunikaciji, Lav se na Fejsbuku bavi ličnom promocijom. Otkrijte kako ostali znakovi funkcionišu na društvenim mrežama.

OVAN
Ovan na društvenim mrežama prati sportska dešavanja. Među prijateljima poseduje pozamašan broj stranica koje promovišu teretane i ostale sportske klubove. Njegove fotografije su kežual ili u fitnes garderobi, a telesna definicija može da bude obrađena i fotošopom.

BIK
Bik ima odabran krug prijatelja koje lično poznaje. Da bi se upustio u konverzaciju sa nepoznatim osobama, potrebno je da bude prilično motivisan. Na njegovim fotografijama pronaćićete uži krug prijatelja, a emotivni status je nedostupan za širi auditorijum.

BLIZANCI
Kada otvorite početnu stranicu vašeg Fejsbuka, među prvim postavkama zasigurno ćete pronaći status ili fotografiju Blizanaca. Obavezno slike sa svih žurki, noćnog života i ponekim pejzažima sa povremenih kraćih putovanja. Njegove fotografije imaju ubedljivo najluđe komentare. Poseduju ogroman broj prijatelja i svako je dobrodošao za komunikaciju. Lajkuju sve što im oko zapazi.

RAK
Rakovi na Fejsu održavaju kontakt sa bližom i širom familijom. Njihove fotografije su uglavnom motivi mrtve prirode, čaše vina i bogate trpeze. Ponekad mogu da „smore“ sa uslikavanjem svakog obroka koji su pripremili. U komunikaciji drže do manira i ne upuštaju se u razgovor sa nepoznatima.

LAV
Kad naiđete na slike gde dominira štras i sjaj, znajte da ste naleteli na profil Lava. Svaka fotografija je obeležena njihovom dominacijom sa ozbiljnom posvećenošću poziranju. Žustro brane svoj stav komentarima, a na negativne se žestoko upuštaju u raspravu. Takođe, njihov broj prijatelja je na zavidnom nivou, s tim što većinu lično poznaju.

DEVICA
Ako ima nalog na Fejsbuku, retko kada se pojavljuje. Njeni statusi i albumi sa fotografijama, pažljivo su birani u svrhu protekcije. Ponekad iziritirana nekim komentarima ili statusima iako se ne tiču nje lično, ume na grub način da izrazi negodovanje i iznese ličnu kritičku.

VAGA
Ona nije sigurna da li joj je zanimljivije ćaskanje na društvenim mrežama uz blagi flert ili uživo. Ponekad voli da sve ostane samo na nivou poznastva iza monitora. Vaga oscilira, nekada na Fejsu boravi danonoćno, a nekada je nema mesecima.

ŠKORPIJA
Po eksplicitnim fotografijama i ostalim sadržajem na Fejsu prepoznaćete Škorpiju. Njene fotografije su provokativne, ali uputi li joj ko pogrdan komentar na iste, zažaliće, jer „britkim jezikom“ bez cenzure, „oduvaće“ svog tada već krvnog neprijatelja.

STRELAC
Ukoliko želite da pogledate fotografije tipa „Nacionalna geografija“ ili tražite ideju za letovanje, posetite Fejsbuk stranicu jednog Strelca. Njegovi su prijatelji mahom stranci i možda vas može povezati sa nekimm pa napraviti „frend sugestiju“. Na fotografijama je uvek ista osoba, ali sa različitih strana sveta i kontinenata.

JARAC
Niste sigurni da li se nalazite na LinkedIn-u ili Fejsbuku? Niste pogrešili, naišli ste na profil Jarca. Statusa gotovo i da nema, tajmlajn je prepun šerova sa nekih poslovnih konferencija i promovisanja kurseva poslovanja u cilju sticanja novih biznis veština. Bilo koja vrsta neumesnog oglašavanja u inboksu ili kometaru završiće na blok listi.

VODOLIJA
Kralj tehnologije i kompjuterskih veština. Ovo su uglavnom hakeri i njihova svrha postojanja na Fejsbuk mreži je na višem nivou od obične samopromocije. Njegova je misija da ispita sve algoritme i uvede eventualne inovacije. Vodolija pravi grupe koje izazivaju revolucije i promoviše novi sistem.

RIBE
Ako uđete u komunikaciju prvo što treba da pitate jeste „Da li je ovo tvoja fotografija?“. Neretko Ribe postavljaju slike drugih osoba, jer ne žele da razotkriju svoj identitet. Obično za profilnu fotografiju biraju motive mora ili okeana. Njihove slike nisu najjasnije i u većini slučajeva naziru se samo konture i obrisi. Nije redak slučaj da se Ribe, ničim izazvano, izgube iz komunikacije bez pozdrava i najave. Imaju više profila.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €