ASTRO: Snažan predstojeći uticaj Vodolije donosi energiju promena i uzburkanih emocija

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako je vladavina Vodolije počela 20. januara, njen uticaj je počeo mnogo ranije, jer je prebukirana naletom planeta i ovaj period može biti upečatljiv za svakog od nas. Šta bi to moglo značiti?

Merkur i Venera su tu da nam donesu jedan specifičan vid komunikacije. O čemu će se pričati? Naravno o ljubavi, rećiće Venera. Međutim, kako se neke situacije kreću unazad, postoji tendencija da se vratimo na stare ljubavi, da obnovimo neke kontakte iz prošlosti, ili makar da osetimo jaku nostalgiju za nekim koga smo zaboravili na životnom putu. Mogu nas iznenaditi neki prijatelji koji bi se mogli pojaviti bez najave. Iznenadnih poziva i komunikacije putem društvenih mreža biće u izobilju.

Kada se Merkur nalazi u Vodoliji, većina ljudi neovisno o svom znaku teži znanju i otvorena je za nove i originalne ideje. Razmišljamo izvan okvira, a naša razmišljanja postaju progresivnija i objektivnija. Imaćemo potrebu da ovladamo nekim nesvakidašnjim informacijama. Bićemo otvoreni da slušamo i upijamo, ali i da dajemo svoja mišljenja.

Ipak, postoji mogućnost da zbog Merkurovog prividnog kretanja unazad, gubimo ili zaboravljamo stvari.

Nije isključeno i da budemo pokradeni. Savetuje se, takođe, da potpisivanje važnih dokumenata bude pod strogom kontrolom.

Vratimo se na ljubav. Neke će veze biti u iskušenju, jer Vodolija teži slobodi i prezire sputavanja. Njen je kompromis jedino moguć sa maštom. Sa druge strane, postoji mogućnost da će emocije izbijati poput erupcije vulkana, neke nećemo moći da kontrolišemo, a i od drugih možemo očekivati neke iznenadne izlive.

Vodolija može biti jednako verna kao i Jarac, ali pod sopstvenim uslovima, pa ćemo raspravljati sa bližnjima o pitanjima slobode, nesputanosti i kršenju normi. Vreme je da skinemo sve okove, proširimo vidike i popustimo obruče. Da shavtimo da nije sloboda slobodu dati, sloboda je slobodu imati. Da sve repove prošlosti ostavimo tamo gde im je mesto, a novim stvarima damo šansu, jer one stižu u obliku iznenađenja. Ko je otvoren za nove priče ova energija Vodolije će ga podržati.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.