ASTRO SLAGALICA: Ovan i Rak, jedino u ringu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ko se sa kim najbolje slaže i kakve su šanse među znakovima za partnerske, poslovne i prijateljske odnose, otkrivamo vam.

OVAN

Temperamentan i ekspolozivne naravi, Ovan može funkcionistati sa Škorpijom u prijateljskoj varijanti. Sa Strelcom deli zajednička interesovanja, a ideje Vodolije sprovodi u dela.

On nema razumevanja za nežna osećanja Raka, a Bik je za njega suviše spor.

BIK

Već je pomenuto da jednu od najskladnijih parova u zodijaku čine Bik i Škorpija. Saradnici ovom znaku mogu biti Devica i Jarac. Ribe i Rakovi su mu slični po senzibilitetu. Nesklad je moguć sa Blizancima zbog njhove nestabilnosti, a sa Vodolijama ima potpuno nerazumevanje.

BLIZANCI

Kao znak kome je komunikacija od velikog značaja, Blizanac na tom planu najbolju konekciju doživljava sa Strelcom i Vodolijom. Vage mogu biti savršene za partnerstvo, dok Bik u isto vreme privlači i odbija. Više je ispoljen strah od autoriteta. Sa Lavovima imaju tendenciju da postanu veliki neprijatelji.

RAK

Sa Bikovima imaju skladan odnos i međusobno razumevanje, sa Ribama dele slična osećanja, Vage im ne ulivaju dovoljno poverenja. Rak u odnosu sa Ovnom na bilo kom polju je nemoguć.

LAV

Sa ponosnim Lavom treba se naći na megdanu. Teško da mu neko može parirati osim Ovna. Otuda rivalstvo među ova dva znaka. Kompatibilni znakovi su Strelac sa kojim ima slične vidike i Vaga sa kojom deli iste životne ciljeve.

DEVICA

Devica funkcioniše sa Bikom, Rakom, Jarcem i Strelcem. Ostali bi trebali da podese svoje adaptere vrlo precizno da bi iole bila omogućena komunikacija.

VAGA

Vaga je komunikativna i manje-više kompatibilna sa većinom znakova zodijaka. Sa Bikom, zbog zajedničke vladajuće planete, deli poriv ka umetnosti, pravdoljubiva je kao Škorpija, voli slobodu kao Blizanci i Strelac. Ovnovi mogu delovati suviše grubo za njen prefinjen ukus.

ŠKORPIJA

Sa Bikom deli mnoge zajedničke osobine. Sa Ovnom ima međusobno razumevane i slične ideje. Sa Ribama ostvaruje telepatski odnos, sa Jacem odličnu saradnju. Devica je znak koji jedna strasna Škorpija apsolutno ne može da razume.

STRELAC

Lav, Ovan i Vodolija su drugari spremni za akciju. Onaj ko je statičan, Strelcu ne može da odgovara. Dovoljno slobode i akcije je nešto što Bik ne može da razume. Škorpijina posesivnost bi ubila duh pripadnika ovog znaka.

JARAC

Ako Jarca razumete u poslovnoj sferi, onda je to prijateljstvo za ceo život. Kompatibilni znaci su, stoga, Bik, Škorpija i Devica. I Ribama su otvorena vrata dobrih međuljudskih odnosa. U reon bliskosti nisu dobrodošli Vodolija i Lav koji je prenapadan za skroman ukus jednog Jarca.

VODOLIJA

Potpuna sloboda i nezavisnost su karakteristike Vodolije, stoga razumevanje nalazi među sličnima: Strelac, Vaga i Blizanci. Ne može se pomiriti sa stavovima Bika i autoritetom Lava.

RIBE

Sa Ribama se svako prijatno oseća, ali njen senzibilitet ne trpi svakoga, s tim što ona to neće ispoljiti. Device su za nju suviše racionalne, Lavovi previše egocentrični, a Vodolije suviše posebne. Njenoj prirodi najviše odgovaraju Vaga i Bik.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €