ASTRO ŠKORPIJA: Škorpija u odnosu sa drugim znakovima Zodijaka-Sa Škorpijom je idealno posmatrati zajedno pomračenje Sunca!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa Škorpijom je idealno posmatrati zajedno pomračenje Sunca. Sa njom se slobodno poigravajte, flertujte i povlaite se. Ovim vodenim znakom vlada strast.

ŠKORPIJA I OVAN

Ovde se radi o snažnoj seksualnoj i emotivnoj kompatibilnosti. Ipak, ovde su naravi obostrano vrlo napete. Buran odnos sa trzavicama, čini ovu vezu strastvenom. Kombinacija Ovan – Škorpija spada u trajnije odnose.

ŠKORPIJA I BIK
Već je mnogo puta rečeno da je ovo savršena kombinacija. Od 144 mogućih, ova je u Zodijaku idealna. I na emotivnom i na seksualnom planu ovde caruju sklad i harmonija. Bik i Škorpija imaju iste afinitete i ciljeve.

ŠKORPIJA I BLIZANCI
Vi živite na potpuno različitim planetama. Oba znaka imaju sposobnost da čitaju ljude, na suprotne načine, pa da ih kao stare stripove odbacite. Dok Blizance Škorpija zbunjuje svojom tajnovitošću, time im pospešuje libido. Ipak, teško da će Bizanci izdržati pritisak Škorpijske posesivnosti i ljubomore koja se sistematski razvija tokom veze.

ŠKORPIJA I RAK
Ova astrološka kombinacija je pun pogodak. Dva vodena znaka koja emociju uzdiži na viši nivo. Rak ne podstiče Škorpijnu ljubomoru i zbog toga je ova kombinacija sinonim sklada i harmonije. Njihov senzibilitet je na istoj frekvenciji, pa i u seksualnom smislu su neprevaziđeni.

ŠKORPIJA I LAV
Teško je ostvariti dugoročniji odnos među ova dva znaka. Da, strast svakako, ali šta dalje? Neusklađeni životni stavovi i principi mogu biti ozbiljan pritisak na ovu vezu. Takođe, ovde postoji borba za prevlast. Lav voli autoritativnu ulogu, a Škorpiji ta vrsta „omče“ ne odgovara.

ŠKORPIJA I DEVICA
Preterana nasrtljivost i direktan pristup Škorpije nije prihvatljiv stil ponašanja za jednu smernu Devicu. Sa druge strane, Devica ne bi mogla usrećiti u seksualnom smislu strastvenu Škorpiju, koja voli eksperimentalne igrice na ovom polju. Iz njenog ugla Škorpija je suviše perverzno nastrojena.

ŠKORPIJA I VAGA
Dok Škorpija čezne za strastvenim momentima i melodramom, Vaga traži porodični mir i harmoniju. Početna privlačnost je snažna, ali nažalost nije dugoročna.

ŠKORPIJA I ŠKORPIJA
Ovde je seks erotičan do krajnjih granica. Konunikacija je natprirodno dobra. Jednom rečju, skoro, savršen spoj. Međutim, pojavi li se mrvica sumne ili želje za dominacijom, vaš život postaje , blago rečeno, pakao. Nema kraja nepodnošljivom psihičkom pritisku.

ŠKORPIJA I STRELAC
Dok je Škorpija komlikovana i tajanstevena, Strelac je neposredan i isktren. Kombinacija vode i vatre ne doživljava stapanje. Ovde je misija spajanja već u startu osuđena na neuspeh.

ŠKORPIJA I JARAC
Ako neko može probuditi strasti hladnom Jarcu onda je to Škorpija. Međutim, Škorpiji istovremeno nedostaje mnogo toga. Ovde je istaknuta variacija toplo-hladnog tuša, ali bez osnova i tenzije koja je Škorpijin pokretač.

ŠKORPIJA I VODOLIJA
Ovde se radi o nestabilnoj mešavini. Škorpija je zaokupirana dubokim emocijama, Vodolija sopstvenim idejama. Zajedničko funkcionisanje je moguće, ali kada bi de prevazišla Škorpijna posesivnost i Vodolijna nezavisnost.

ŠKORPIJA I RIBE
Zajedničko im je što su oba znaka vrlo intuitivna i emotivna. Škorpija žudi za magijom i to Ribe mogu da priušte. Škorpija bolje izlazi na kraj sa realnim stvarima za razliku od snenih iluzionista – Riba.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.