ASTRO SIVA: Tri tipična predstavnika znakova u „50 nijansi sive“

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kod likova iz „50 nijansi sive“ dominiraju ključne osobine nekih znakova Zodijaka. Izdvojili smo tri koji se neverovatno podudaraju sa karakteristikama Jarca, Riba i Bika. A da biste shvatili pogledajte film da bi vam opis bio jasniji.

BIK – Karla Mej Vilks – Anastasijina majka
Iako sporedni lik, što je donekle i svojstveno Biku kao drugom znaku Zodijaka, majka Anastasije Stil je u potpunosti predstavila ovaj znak. U četvrtom po redu braku, ona je posvećena svom partneru i teško da je nešto može odvojiti od hedonizma koji trenutno uživa. Udobno smeštena u raskošnoj kući sa bazenom, fokus joj je da zadovolji svog životnog saputnika. Ona zauzima manje odgovoran stav prema ćerki, ali se raduje njenoj „emotivnoj profitabilnosti“.

RIBE – Anastasija Stil
Potpuna dominacija romantične crte ličnosti. Anastasija mašta o čistoj emociji, međutim, kako to obično kod Riba biva, uvek se nađu u nekoj čudnoj situaciji ili atmosferi. Sa osećajem apsolutne pripadnosti, ona se potpuno predaje i pristaje na ultimatume ne bi li zadržala partnera. Sanja o tome da promeni njegove navike i životne poglede, čvrsto verujući da je tako nešto moguće. Po fizionomiji, Anastazija je predstavnik znaka Riba i planete Neptun. Prozirno plave, vodene oči su karakteristika ovog znaka.

JARAC – Kristijan Grej
Osobine Jarca nisu mogle biti bolje opisane nego kod lika Kristijana Greja. Ambiciozan, strogo poslovno usmeren, hladan i nedostižan. Ali kada mu neko „zapadne za oko“, onda to već zauzima ozbiljnu formu. Tipično je za Jarca to da bi ugovorom regulisao čak i emotivni status, pa je deo filma gde se on administrativno ograđuje od eventualnih seksualnih problema, simpatična prezentacija ovog znaka.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.