Astrofon21

Astro simboli i veština tumačenja natalne karte-Upravo smo mi tačka koja spaja horizontalnu i vertikalnu liniju!

Astro simboli, nebo iznad nas je otvorena knjiga. Ono je knjiga znanja naše prošlosti i budućnosti. Na nama je da pronađemo način kako da je pročitamo, a jedan od njih je i Astrologija.

Oduvek je noćno nebo posuto beskrajnim morem zvezda privlačilo ljude otvorenog uma izazivajući čudesno pitanje u njima – ko smo mi i šta je iznad nas . I svaki put kad sadašnji čovek pogleda kroz teleskop ili u nebo u letnoj noći, mora se tim fascinantnim prizorom oduševiti osećajući božansku kreaciju i savršenost u titrajima milion velikih i malih svetlašaca. Mora osetiti čudo života, impuls, dah nebeskog svoda, disanje usnulog džina savršenog ritma i u sebi samom osetiti isto. Na pitanja koje čovek odvajkada postavlja povučen nebeskom enigmom odgovore može dati astrologija. Astrologija ima ključeve kojima otključava knjigu uvida zvano nebo. Ključevi su astrološki simboli. Svaki simbol nosi u sebi mnogo informacija – slika koje bude ljudsku kreativnost i svako može na svoj način objasniti čudo života. Da li treba svi da ovladaju magičnim svetom simbola koji nas uvodi u duboko znanje koje svi nosimo u sebi ali ga trebamo osvestiti – ne znam- ali je sigurno da oni koji budu povučeni željom da spoznaju tajnu kroz ovo drevno znanje- biće uvedeni u put koji ide sigurnim stepenicama duhovnosti – kroz individualizaciju – ka onome što svi posedujemo u svojoj jedinstevnosti – našoj duši.

Prvim udahom naša duša kroz telo ulazi u prostor- vreme, gde sve ima formu i inteligenciju . Sve oko nas u sadašnjem životu nam služi da upravo vanjskim sadržajima probudimo unutrašnji razvoj i naše nesvesne odlike. Upravo smo mi tačka koja spaja horizontalnu i vertikalnu liniju, tačka u vremenu i prostoru koja ima ogromnu mogućnost razvoja, znanja i svesti, zbog koje i dolazimo ovde. Astro simboli, zodijak i natalna karta će nam definisati naše okvire, kojim putem, sa kojim ljudima i kakvim poslovima možemo dolaziti u dodir i koji je to najlakši način prihvatanja naših ograničenja ali i mogućnosti ekspanzije nas samih.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK