ASTRO SELEBRITI: Većina državnika je rođena u znaku Lava. Slučajnost? Možda zvezde daruju moć…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Koliko je astrologija prihvaćena, to znaju oni koji su se iole dotakli njene suštine. Samo potpuna nezainteresovanost osporava njenu verodostojnost. Nije nepoznato da datira iz vremena drevnog Egipta i da su se njome u to vreme pojedinci služili da predvide vremenske uslove i događaje. Svi faraoni i velike vođe imali su za savetnike svoje lične astrologe. Ni danas situacija nije drugačija. Mnogi političarti savete traže na astrološkim konsultacijama, ali se u modernim vremenima to radi tajno. Ipak, otkrićemo vam lični horoskop dva velika državnika.

Vladimir Putin

Predsednik Ruske Federacije, rođen je 7. oktobra 1952. u Lenjingradu. On je Vaga sa podznakom Škorpije, a taj spoj se može opisati frazom „čelična šaka u plišanoj rukavici“. Mnogi se nisu nadali da će Rusiju podići iz pepela, ali podznak Škorpija kojom vlada planeta Pluton ima moć regeneracije i reanimacije. Ista planeta nalazi se i u polju negove karijere i uspeha što donosi veliku moć. Pluton se nalazi u znaku Lava, što doprinosi ogromnom uticaju na mase. Sa ovom postavkom, upavljanje sa visokih pozicija je više nego zagarantovano. No, ono što Pluton može da uzrokuje su opasnost i velike oscilacije, pa ko preživi, pričaće…

Ono što je ovde fascinantno jeste dominantnost 12. polja koje u našim horoskopima predstavlja tajne i skrivene radnje. U ovom slučaju to upućuje da je Vladimir Putin podoban za ulogu špijuna ili tajnog agenta, a osećaj za strah mu je na visokom pragu tolerancije.

Sa Saturnom u Vagi ovo je beskompromisno odlučan i pravedan čovek. On jednostavno neće ništa prepustiti slučaju. A kako planete govore, ovo je osoba sa vrlo moćnim neprijateljima. Ipak, Putin je veliki igrač i uvek par koraka isperd svojih konkurenata.

Barak Obama

Rođen 4. avgusta 1961. na Havajima. Znak Lav sa podznakom Vodolije, ovoj ličnosti daje kontroverznu notu. Lav koji ima neumerene apetite za moć i vlast, a sa druge strane Vodolija koja teži nekonvencijalnom odnosu i slobodi kreacije. Barak Obama bi bio, sudeći po zvezdama, uspešniji umetnik pre nego lider svetske sile. Kad tome dodamo Mesec koji rukovodi emocijama, a ovde je u znaku Blizanaca, Obama bi morao imati iza sebe veoma moćnog savetnika. On bi mogao biti samo marioneta koja je postavljena tek da zamaskira sliku rasizma, da pozira pred obejktivima i tečno izgovara ono što mu je unapred pripremljeno.

Ovde je takođe naglašen znak Škorpije sa dominantnim 7. poljem – poljem javnosti. Samoubilačka snaga daje uspeh ovom čoveku po svaku cenu. Naglašavam da političari koji imaju ovako pozicioniran Pluton (bog pakla) često propadaju i to na neugodan način.
Kad napravimo rezime, ovo je potpuno apolitičan horoskop i ova ličnost mora imati nekog posrednika (instruktora) u ovom tipu delatnosti.

 

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.