ASTRO (SAMO)UBISTVO: Zašto je Merlin Monro odlučila da okonča svoj život?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Norma Džejn Mortenson, poznatija kao Merlin Monro, rođena je 1. juna 1926. u Los Anđelesu. Blizanac sa podznakom Lava i Mesecom u Vodoliji. Ova kombinacija upućuje da Merlin nikada i nije bila za porodicu. Imala je šire vidike, ali podznak Lav je priželjkivao slavu i glamur jedino kao neutoljenu glad za ljubavlju i pažnjom.

U horoskopu ove legendarne dive već se vrlo dobro uočava predispozicija ka mentalnim oboljenjima – Neptun u I polju u lošim aspektima sa Saturnom (izuzetno teškom planetom) u polju doma i porodice. To nam otkriva da je vrlo patila od strane svojih bižnjih i da joj je dom iz koga potiče više bio bojno polje nego oaza mira. To će se kasnije odraziti i na porodicu koju ona bude formirala.

Opet, IV polje porodice je u mračnoj Škorpiji gde se nalazi ozloglašeni Saturn koji je u izuzetno lošem odnosu sa ostalim planetama. Sa majkom nikada nije uspostavila dobru komunikaciju, pa sve njene nesreće i traume datiraju upravo otuda.

Brak u Vodoliji koja teži apsolutnoj nezavisnosti i Mesec (emocije) koji trpi u takvom okruženju, Merlin su doveli do teške depresije.

Sunce u X polju (karijera) joj donosi veliku popularnost, kao i Neptun u I, njenom ličnom polju pruža zanimanje pred objektivima i čini je zapamćenom u svetu filma.
Sa druge strane taj isti Neptun, ako se nađe u ovom polju donosi ozbiljnu predispoziciju za neumerenim konzumiranjem tableta. Tipičan primer zavisnika od sedativa koji se u ovom slučaju neretko konzumira uz alkohol. Poenta je bila pobeći od realnosti koja je za Normu bila neprihvatljiva. Svoj život nije namenski okončala sa nekom strategijom, od nje se ovakav kraj očekivao od strane mnogo moćnijih ljudi koji su tada bili na dosta visokim pozicijama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.