ASTRO RODITELJ: Obuci nešto toplije – reče mama Rak

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svi znamo da roditeljstvo osobu menja iz korena. I astrologija to potvrđuje. Postoji teorija da momenat kada postanemo majke, zapravo preuzimamo osobinu znaka u kojem nam se nalazi Mesec.

OVAN

Ovnovi će se truditi da ostvare prijateljski odnos sa svojom decom. U njima žele da razviju ljubav prema prirodi i sportu. Neće pridavati pažnju sitnijim povredama, jer i oni su kroz taj proces prošli. Modrice i ogrebotine su neizbežni deo odrastanja. Jedino što decu može iritirati je konstantno požurivanje od strane roditelja Ovna.

BIK

„Jedi, snaga na usta ulazi“, osnovni je vaspitni metod Bika. On će svu svoju energiju posvetiti pripremi zdravih obroka za svoju decu. Strpljivi su i nežni roditelji, ali ne vole da ponavljau stavri više puta. Svoju decu nikada neće prihvatiti kao odrasle ljude, već će uvek nametati svoje stavove.

BLIZANCI

Srećna su deca koja imaju Blizance za roditelje. Dobroj igri i zabavi nikad kraja. Oni svoju decu upravo kroz taj metod vaspitavaju, a često i oni sami zaborave da su odrasli ljudi. Ponekad umeju da se ljute kad gube u “Ne ljuti se čoveče“. Blizanci nemaju urođeni majčinski instikt, pa je neretko da se ponesu sebično da bi zadovoljili prvo svoje potrebe.

RAK

Rak je sinonim majčinstva. Ovim znakom vlada Mesec, pa su pripadnici ovog znaka stvoreni da budu roditelji. Oni ljubavlju i toplinom decu pretvaraju u nesebična i prosvećena bića. Ponekad će majka Rak svoje dete da obuče i toplije nego što je potrebno.

LAV

Kao roditelj, Lav ima ambiciju da svoje dete usmeri kako bi jednog dana postalo uspešan čovek. Nisu sposobni da spoznaju dečje mane jer ih ljubav potpuno zaslepi. Njihova deca su uvek najbolja. Ukoliko imaju više dece, obavezno će se izdvojiti jedno kao miljenik.

DEVICA

Juriće svoju decu po kući kako treba da peru ruke. Roditeljstvo im teško pada zato što to obično podrazumeva nered. Njima se deca uglavnom “dese“ slučajno. Nikada ne zaboravlja redovne dečje lekarske kontrole i vrlo su zabrinute za zdravlje svojih potomaka. Teško da ćete videti neuredno i musavo dete jedne Device.

VAGA

Lagodan život će uvek dominirati u odnosu na roditeljstvo. Teško podnose ulogu samohranih roditelja, pa često ukoliko dođe do toga, vrlo brzo pronalaze zamenu biološkom roditelju. Oni će svoju decu vaspitavati u smeru prefinjenih manira i lepog ponašanja.

ŠKORPIJA

Škorpija će svoju decu pripremati za realnost “surovog“ vremena. Njihovo kažnjavanje je vojničko i ni jedan segment ne propuštaju u toku odrastanja njihovih mališana. Takođe će biti fokusirani da deci razviju poštovanje prema stečenim materijalnim dobrima. Moglo bi se reći da ovde manjka nežnosti i pažnje.

STRELAC

Strelac je jedan od onih zankova koji pre nego se ostvari kao roditelj, obično kritikuje vaspitanje tuđe dece. On zna kako bi svoje, sve do momenta dok i sam ne postane roditelj. A onda svi principi padaju u vodu. Ulagaće ogromnu energiju i novac da pruži svom detetu edukaciju na visokom nivou, sa druge strane dete će uživati potpunu demokratiju.

JARAC

Jarčevi svoju decu uče tradicionalnim vrednostima. Poštovanje običaja i disciplina su ključni faktori koji deci trebaju biti usađeni. Čast je nešto što se prenosi sa kolena na koleno. Ponekad, zarad karijere pripadnici ovog znaka mogu zanemariti svoje dete.

VODOLIJA

Ovo su roditelji koji poštuju ličnost i mišljenje svog deteta. Deci daju potpunu slobodu u osmišljavanju slobodnog vremena, a i obaveze im ne nameću striktno. Previše “demokratije“ jer Vodolije smatraju da prisiljavanjem mogu postići samo odbojnost i averziju.

RIBE

Ribe čeznu za nežnošću, ali ne i za porodicom. Pre nego se ostvare kao roditelji, ne pokazuju veliku naklonost prema deci. Svoju decu će učiti raznim trikovima i veštinama, sa njima će provoditi vrlo kreativno ispunjeno vreme, ali neće umeti da ih suoče sa svakodnevnim životnim problemima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €