Astrofon21

ASTRO RIBE: Ribe i ostali znakovi horoskopa-Žive svoj svet iluzija i mašte!

Ribe su nepopravljivi romantičari. Žive svoj svet iluzija i mašte, potrebno je imati makar približno istančan senzibilitet da bi razumeli njihov svet snova. Pogledajte kako se slaže sa ostalima.

RIBE I OVAN

Ovnovi ne pripadaju baš romantičnim znakovima, te neće zadovoljiti potrebe Riba kojima je ovo karakterna osobina. Seksualni odnosi su ovde u egzaktnoj opoziciji. Veoma loša kombinacija za početak, a o opstanku nema priče.

RIBE I BIK
Bikovi su vezani za realnu i praktičnu sliku, dok Ribe žive u svom unutrašnjem svetu. Ovakav spoj može biti idealna kombinacija dopunjavanja. Moguća je vrlo duboka romansa između njih.

RIBE I BLIZANCI
Vaš odnos zavisi od momentalnog raspoloženja. Oba znaka su duplo simbolizovana što ukazuje na neke nepomirljive unutrašnje sporove. Ekstremni su principi harmonije. Ili je ima do savršenstva ili je do te mere narušena da ozbiljno ugrožava blagostanje. Strast nije sporno pitanje, ali ona se ili dešava na prvi pogled ili nikada neće postojati.

RIBE I RAK
Ova kombinacija je jedna od najboljih. Rak ispunjava sve snove jedne sentimentalne Ribe. Postoji fantastičan sklad u psihološkom i emotivnom smislu utiče na kvalitet ljubavne veze. Naglašeno je da su oboje po svom elementu vodeni, a po psihološkom opisu flegmatični, emotivni i topli znaci. Ništa nije slučajno i obično se dešava vec prilikom prvog susreta, na velikom odstojanju uzajamno registruju jedno drugo, a zatim uzajamno emitujetu one tople emotivne signale.

RIBE I LAV
Riba je znak pun razumijevanja i dobar slušalac što odgovara Lavu. Ribu će Lav privući jer ona voli pomalo agresivne partnere i voli prepustiti inicijativu drugom. Lav neće imati previše razumevanja za ćutljive i depresivne faze Ribe, koje mogu biti izvor stalnih problema i na kraju naterati Lava da ode iz veze.

RIBE I DEVICA
Osećajna Riba je znak koji može i inače u hladnim Devicama probuditi skrivene emocije. Devica će biti ta koja donosi odluke kad su u pitanju finansije. Ali već kod toga se može pojaviti problem budući da su one štedljivije od Riba i ne mogu shvatiti preveliko rasipništvo Riba. Sukob emocija i racija dominira u ovom odnosu.

RIBE I VAGA
Na prvi pogled reklo bi se da ste srodne duše, ali niste. Ribe su uzavrela masa duševnih elemenata, dok je Vaga izazovno romantična na površini, suviše smirena, hladna i ne ume da se snađe sa emocijama.

RIBE I ŠKORPIJA
Zajedničko im je što su oba znaka vrlo intuitivna i emotivna. Škorpija žudi za magijom i to Ribe mogu da priušte. Škorpija bolje izlazi na kraj sa realnim stvarima za razliku od snenih iluzionista – Riba.

RIBE I STRELAC
Oba znaka su sklona sanarenju. Međutim, Ribe su suviše pasivne da svoje snove realizuju i u stanju su da se zadovolje svojim imaginarnim svetom. Strelac svoje snove pretvora u stvarnost, pa ga inertnost vrlo brzo „ohladi“.

RIBE I JARAC
Ribe imaju potpuno drugi sistem vrednovanja u odnosu na Jaraca. One su specijalizovane za izbegavanje realnosti, dok Jarac teži upravo opipljivim stvarima. Međutim, postoji izvesna mogućnost uzajamne dopune. Ribe mogu da oboje vezu maštom, dok Jarac ume da prizemlji situaciju.

RIBE I VODOLIJA
Na početku ova veza obećava, ali na duge staze daje razočarenje. Ribe su previše osetljive da bi bile sa nekim tako „otkačenim“ I intelektualnim kao što je Vodolija.

RIBE I RIBE
Spojevi istih znakova su blagoslov i prokletstvo, jer istovremeno pojačavaju i dobre i loše osobine znaka. Dve sanjalačke Ribe mogu da komuniciraju onako kako drugi znakovi ne mogu ni da zamisle. Međutim, postoji izvestan problem, nema ko da ih probudi.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK